Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ NOVIH IGRAČA

KHL kaznio Medveščak zbog duga od četiri milijuna kuna!

23.10.2015., Dom sportova, Zagreb - Kontinentalna hokejaska liga, 26. kolo, KHL Medvescak Zagreb - Baris.  Baris, Saarinen Jesse, Jamtin Andras, Gysbers Simon, Brule Gilbert. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
08.11.2015.
u 10:31

"Prema odluci vodstva KHL lige, a prema propisima iste, od 1. studenog 2015. godine četiri KHL momčadi (Admiral, Medveščak, Sibir i Slovan) imaju zabranu dovođenja novih igrača"

Zbog dugova iz prošle sezone, koji navodno iznose čak 600.000 dolara (prema 12-orici igrača) KHL liga kaznila je Medveščak.

"Prema odluci vodstva KHL lige, a prema propisima iste, od 1. studenog 2015. godine četiri KHL momčadi (Admiral, Medveščak, Sibir i Slovan) imaju zabranu dovođenja novih igrača. Zabrana je nastala zbog nepoštovanja rokova isplate dugova igračima i trenerima iz prošle sezone" priopćenje je iz lige. 

Može li Medveščak biti kažnjen i suspendiran zbog tih dugova?

– Prema pravilniku, liga može kazniti klub ili igrača za mnoge stvari – lošu rasvjetu, slabu sigurnost u dvorani, neodazivanje igrača na razgovor s medijima, stoga je logično da može kazniti klub i zbog neriješenih odnosa s igračima. No, zasad se ne razgovara o kaznama. Jedina moguća promjena koja može proizaći iz toga spora jesu drukčiji način i rokovi vezani uz transfere igrača u Medveščak i iz njega – poručio je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić prije nekoliko dana.

Također, u Medveščaku su nam potvrdili da trenutačno klub na vrijeme i potpuno ispunjava sve svoje obveze prema igračima. Valjda će tako i ostati...

>> Medveščak igračima duguje više od četiri milijuna kuna?!

Komentara 8

MD
Marin Din
12:32 08.11.2015.

Ko financial ta silna putovanja

Avatar smuljko
smuljko
11:16 08.11.2015.

tipični primjer kako se pumpa umjetno klub koji želi igrati hokej na svjetskom nivou dovodeći igrače izvana..pitanje je što će biti kada se pipa zatvori...onda realnost nije EBEL ni SLO liga..nego C.Zvezda,Partizan,Spartark i Vardar

DU
Deleted user
14:03 08.11.2015.

Tak i tak je to bio klub za pozere i polovnjače željne pažnje. Kao lagani dance između odmora hahahaha. Glavno da znate pljuckati po Dinamu. Ovo je umjetna tvorevina taj Medveščak i to od dečki koji vole rozu bojicu. Ne brišite komentar jer sam iznio svoje mišljenje i pritom nikoga nisam vrijeđao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije