Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADMIRAL SLAVIO 4:3

Medveščak zabio tri gola i izgubio

Medveščak
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/7
31.10.2014.
u 22:21

Medveščak je u 55. minuti bio blizu izjednačenja, no pogodio je vratnicu.

Medveščak je s 4:3 poražen od Admirala iz Vladivostoka u KHL ligi.

Medvjedi su odlično otvorili utakmicu i u Ledenoj dvorani preko Thomasa poveli u sedmoj minuti. No, gosti su nakon toga zabili četiri gola (Makarov, Kolar, Kuzmin i Zubov) i stekli veliku prednost.

Medveščak je uspio smanjiti preko Palushaja, a onda u 51. minuti preko Andersona doći na gol zaostataka.

Zagrebački oklopnici su nakon toga bacili sve u napad, ali unatoč brojnim pokušajima nisu uspjeli postići gol. Najbliže su bili u 55. minuti kada su pogodili vratnicu.

>> Bio sam već u Ikei, a Ibrahimović mi je uzor, imam doma njegov dres

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar ivanvard
ivanvard
14:43 01.11.2014.

Nije mi jasno kako jedan klub može u roku 1 godine toliko propast. Prošla sezona je bila nebo i zemlja u odnosu na ovu. Cijela momčad promijenila pa je to nekima izgovor, ali tako je i prošle godine bilo. Ove godine su našli toliko loših igrača da je to stvarno jadno. Uopće im se neda igrati. Ako se ovako nastavi slijedi im propast.

Avatar Oneill
Oneill
09:36 01.11.2014.

Gledao sam tekmu kao i sve ostale koje se igraju doma. Nazalost medvedi su losi cjelokupno gledajuci tuku se previse sinoc igra se zadnjih 2.i 30 sekundi sto radi Medvescak gubi igraca koji ide na klupu. Ja cu se predomisliti hoculi placati tiket i ovo gledati to nije iznimka to je pravilo kod njih.

FU
FULL
15:33 01.11.2014.

Poslije sinoćnje utakmice stvarno se moram pitati: Zbog kojih razloga su pojedini igrači došli u Medveščak?? Toliko neodgovornosti i "vrijeđanja" kluba i države koju predstavljaju stvarno nisam nikad vidio. Da sam a nisam( sreća njihova) na mjestu trenera Sheddena, mislim da bi se u svlačionici događala čuda (napisao sam još jako uljudno) ili bi neki pojedinci morali trenutno dobiti otkaz ili bi ja dao neopozivu ostavku i završio "priču" s Medveščakom! Kad je završila 1/3 mislio sam, gledam dvoboj između: Khl Medveščaka -Khl Mladosti, u svemu ali baš u svemu (osim rezultata), od tjelesnog izgleda igrača do rasporeda igre i same igre, bila je inačica dvoboja ova dva kluba za prvenstvo Hrvatske; kad, samo je boja dresova ukazala razliku između prošlosti i "poražavajuće" stvarnosti. Sigurna tri boda koja smo morali osvojiti "na neviđeno" protiv sasvim prosječnog Admirala (op nije vrijeđanje protivnika) s sasvim prosječnim golmanom, mi ne znamo pretvoriti u našu "relaksirajuću" pobjedu već u "diletantski" poraz!? To je stvarno- "umjetnost"! Dex je kriv za 3gola a suigrači su mu pomogli u eliminaciji za ovu godinu kod drugog primljenog (u omjeru 5:3 igrača na ledu) i to NAMJERNO, kad su se povukli prema njemu, "zatvorili" mu "vidno polje" i tu se ništa nije moglo popravit. Ako u igri bez "reda i poretka" odskaču samo dva igrača (Palushaj i Katić) a prinove(koje dugo miruju) ne pokažu niti najmanje volje i svježine onda je to tek poraz u svim elementima. Ako trener Dušan(Admirala) kaže: "ovo je bolja momčad od prošlogodišnje" (to sam i ja napisao puno prije) a ne potvrđuje svoju vrijednost, moram se stvarno pitati: U kojem "grmu leži zekan"?? "Zebre" su priča za sebe, da nas "ljube", ne baš, pogotovo ne u 3/3 za razliku od naših protivnika ma gdje igrali protiv njih. Dolazi "Amur", na žalost moraju igrati udarnih 20-21 jer svaki drugi eksperiment vodi u gubitak bodova pogotovo ne drastičan kao sinoć. To je naša trenutna realnost dok ne nastupe otkazi ili što već??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije