Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje u Ledenoj

Medveščak uvjerljivo pobijedio Atlant i nastavio uspješnu seriju

Medveščak
Daniel Kasap/Pixsell
14.11.2014.
u 22:34

– Ovo nam je iznimno važno razdoblje, trebamo osvojiti što više bodova – govorio je prije utakmice napadač Mike Glumac

Nakon turneje po Rusiji, medvjedi su ponovno osvojili Ledenu i pobjedom 4:1 (0:0, 2:0, 2:1) nad Atlantom nastavili uspješnu seriju te uzvratili za poraz prije mjesec dana u Mitiščiju. Hokejašima Medveščaka to je treća pobjeda u nizu, sedma na domaćem ledu ove sezone. 

Sjajna je to najava uoči nedjeljnog dvoboja s Vitjazom iz Čehova (17.30 sati). Utakmica s Atlantom je prva od šest za redom koje će medvjedi igrati u Ledenoj.

– Ovo nam je iznimno važno razdoblje, trebamo osvojiti što više bodova – govorio je prije utakmice napadač Mike Glumac.

Medveščak je u 30 utakmica osvojio 37 bodova.

Komentara 1

FU
FULL
23:08 14.11.2014.

Odlična utakmica koja se prvi put nije odigrala u grču, iznenadio me Atlant s rezerviranom igrom, očekivao sam puno više od njih. Naša dva najbolja ovogodišnja igrača (St.Pierre i Pelletier) su zajedno osvojili 6bodova, odlično za podizanje samopouzdanja i motorikee kompletne momčadi. Žao mi je Owuya što nije ostvario svoj prvi shoutout, samo našom obrambenom krivicom nije do toga došlo jer se uvijek opuštamo u obrambenim zadacima kod sigurnog distanciranog vodstva. Dolazi Vitjaz, tu će tek biti golova (obostranih) i opet naša tri boda. Još jednom bravo za večerašnju uigraniju kombinatornu utakmicu i put prema plasmanu na deseto mjesto ovogodišnje KHL tablice a do te pozicije još samo 30 utakmica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije