Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO JOKERIT

Medveščak u naletu, pobijedili su na gostovanju u Helsinkiju

Medveščak - Dinamo Minsk
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
28.01.2015.
u 22:30

Medvjedi su slavili 4:1.

Medveščak je i drugi put ove sezone pobijedio Jokerit u Helsinkiju, slavili su jučer medvjedi 4:1. Poveo je domaćin 1:0 golom Mosesa u 25. minuti, no do kraja utakmice zabijali su samo medvjedi. Prvo je u 30. minuti izjednačio Wright, a zahvaljujući golu Thomasa u 36. Medveščak je s vodstvom ušao u zadnju trećinu. Pobjedu je u 44. minuti potvrdio Segal, a točku na i u posljednjim sekundama utakmice postavio je Bill Thomas svojim drugim golom.

Pobjedom je Medveščak vratio izglede za ulazak u play-off. Devet kola uoči doigravanja medvjedi su zaostatak za osmoplasiranim Sočijem smanjili na pet bodova.

– Krenuli smo sporo u utakmicu, ali vratar Heeter nas je cijelo vrijeme držao u igri sa svojim odličnim obranama. U drugoj trećini počela je iz nas izbijati energija, više nismo osjećali težinu u nogama, i ono što je najvažnije iskoristili smo svoje prilike. Iako su nas u posljednjoj trećini pritiskali, uspjeli smo zabiti još dva gola i osvojiti tri velika boda – rekao je dvostruki strijelac Bill Thomas.

Trener Doug Shedden je dodao:

– Ovo je još jedna velika pobjeda za nas, velika tri boda s obzirom da se još uvijek borimo za doigravanje.

Iduću utakmicu, svoju drugu od osam gostujućih u nizu, Medveščak igra kod Dinama Rige u petak u 18.30 sati.

– Dinamo će biti težak suparnik jer i on još uvijek, kao i mi, lovi doigravanje. Prošli put kod njih je bilo tijesno i na kraju su oni bili ti koji su slavili, zato u Rigu putujemo sa željom za osvetom - zaključio je Thomas.

>> Odličnom drugom trećinom Medvjedi do vrijedne pobjede

Komentara 3

Avatar gladnijura
gladnijura
08:52 29.01.2015.

Bravo Medeki!

Avatar Vucibatina
Vucibatina
06:24 29.01.2015.

Šampioni !

FU
FULL
07:30 29.01.2015.

Dobra utakmica i čista naša pobjeda, parirali i pobijedili smo ih u svim elementima igre, pokazalo se još jednom veći led nam i te kako bolje odgovara od manjeg! Čudi me apsolutna indiferentnost i nikakva koncepcija igre Jokerita jer po imenima igrača i bodovnoj razlici između nas i njih to bi morala pokazivati. Ako utakmica protiv Rige pokaže jednaku ili približno istu igru, na dobrom smo putu u doigravanje i nije nemoguće samo pod uvjetom osvajanja svih bodova?! Jučerašnji rezultati su malo "čudni"?, očigledno da su se počeli "birati" protivnici za doigravanje, nije isključeno?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije