Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovacije za poteze

Medveščak u Ledenoj posramio Villach sa 9:0 i osvetio se za najteži poraz!

Medveščak
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
21.08.2015.
u 21:33

- Dajte ovim Austrijancima da uvedu još jednog igrača, ovo više nema smisla – komentirao je navijač Mislav s tribina dominaciju medvjeda.

Generalka uoči KHL-a odlično je prošla za hokejaše Medveščaka. Pred 3000 navijača u Ledenoj uz ogromnu dominaciju medvjedi su pobijedili Villach sa 9:0 (1:0, 4:0, 4:0).

Zanimljivo, prije nepune tri godine medvjedi su od tog istog Villacha doživjeli najteži poraz u EBEL-u, bilo je čak 11:2 za Austrijance. I zato je večerašnja utakmica najbolji dokaz koliko veliki privilegij imaju Zagrepčani što u Ledenoj sada gledaju KHL hokej.

Nekoliko fenomenalnih golova i akcija imali su medvjedi u Ledenoj. Mertl je zabio driblajući golmana, Kinrade je s plave linije topovski pogodio gornji lijevi kut, istaknuo se i dvostruki strijelac Saarinen, ali i ubojita češka navala Smolenak, Mertl, Kvapil. Ovacije 3000 navijača u Ledenoj najbolje su pokazale što navijači misle o igri novih medvjeda.

- Dajte ovim Austrijancima da uvedu još jednog igrača, ovo više nema smisla – komentirao je navijač Mislav s tribina dominaciju medvjeda.

Sastav Medveščaka: Taylor, Heeter – Mantyla, Gysbers – Giliati, Brule, Genoway; Morrisonn, Kinrade – Smolenak, Mertl, Kvapil; Katić, Thomas – Hedberg, Saarinen, Björkstrand; Deutsch, Arkalov – Perkovich, Jamtin, Glumac.

>>Medvjedi pobijedili KAC: Nećemo se zavarati, moramo biti čvršći i brži

Komentara 4

ST
Stjepanzg
22:00 21.08.2015.

Bravo, fantasticna igra i rezultat. Sad tako mocno krenuti u novu sezonu!

MT
mladen.turcic
07:05 22.08.2015.

cini mi se da ove godine se ludo poslozila ekipa i da bi mogli daleko

MT
mladen.turcic
07:05 22.08.2015.

cini mi se da ove godine se ludo poslozila ekipa i da bi mogli daleko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije