Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALI BEZ SNAGE

Medveščak u Ledenoj izgubio od Ufe i prekinuo niz od šest pobjeda

Medveščak - Ufa
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
04.10.2015.
u 22:13

– Više nismo imali snage. Na trenutke smo izgledali umorno, dok su gosti samo pritiskali i to je napravilo razliku – kazao je Medveščakov trener Gordie Dwyer, koji je bez obzira na poraz zadovoljan zalaganjem igrača.

Prekinut je niz medvjeda od šest pobjeda u nizu u KHL-u. Hokejaši Medveščaka su nakon velike borbe izgubili od Ufe sa 2:3 (1:0, 0:1, 1:2). Na kraju su za svoju borbenost nagrađeni pljeskom 5.700 bučnih i raspjevanih navijača u Ledenoj, koji su sjajno ozračje držali cijelu utakmicu.

– Pa, valjda nitko ne očekuje da pobijedimo sve utakmice u sezoni. Gosti su bili motiviraniji i u zadnjoj trećini su pronašli dodatnu snagu kako bi nas nadigrali – kazao je branič medvjeda Mark Katic.

Stekao se dojam da su medvjedi ispuhali u prethodnim utakmicama, prema vratima gostujućeg vratara su uputili samo 14 udaraca.

– Više nismo imali snage. Na trenutke smo izgledali umorno, dok su gosti samo pritiskali i to je napravilo razliku – kazao je Medveščakov trener Gordie Dwyer, koji je bez obzira na poraz zadovoljan zalaganjem igrača.

Posebno ga raduje dobra igra obrane kada suparnik ima igrača više. Medvjedi su imali sedam isključenja.

– Time se ponosimo, to je dio igre koji se pokazao izuzetno dobrim. Imamo igrače koji su voljni blokirati udarce i napraviti što je potrebno – ističe Dwyer te hvali rad svog pomoćnika  Alana Letanga, koji s igračima trenira upravo takve situacije.

Posebno je vruće bilo krajem posljednje trećine kada su medvjedi  kod rezultata 1:3 za goste i uz kažnjenog Ufinog igrača izvukli vratara Krošelja te napadali sa šest igrača. Rizik im se isplatio, jer su 1.31 minutu prije isteka trećine smanjili na 2:3. Strijelac za Medveščak je kao i kod prvog pogotka bio Milan Jurčina. No, zadnju minutu i pol medvjedi nisu uspjeli izjednačiti. Vratar Gašper Krošelj imao je 27 obrana. Medvjedi su peti na Zapadu sa 30 bodova, vodi CSKA sa 37.

Medvjede čeka nova gostujuća turneja, a prvu utakmicu igraju u srijedu protiv Metalurga u Magnitogorsku, kojeg su prije nekoliko dana pobijedili sa 4:1. U Ledenu se vraćaju 17. listopada, a suparnik će im biti Avtomobilist iz Ekaterinburga.

>> Medveščak srušio i Metalurg, svi hvale trenera Dwyera!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije