Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE U LEDENOJ

Medveščak svladao Ladu i upisao 30. pobjedu u KHL-u

Medveščak - Lada
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/12
21.09.2014.
u 20:44

Pobjeda je osigurana s četiri gola u posljednjoj trećini (Anderson, St. Pierre, Wright i Perkovich), nakon što je nakon prvih 40 minuta bilo 1:1.

Medveščak je u osmom kolu KHL-a stigao do druge pobjede. Medvjedi su i ovaj put slavili na svom ledu, u Domu sportova je pala Lada iz Toljatija s 5:1.

Pobjeda je osigurana s četiri gola u posljednjoj trećini (Anderson, St. Pierre, Wright i Perkovich), nakon što je nakon prvih 40 minuta bilo 1:1. Hutchinson je zabio u devetoj minuti, a izjednačio je Hunkes u 31.

Inače, bila je to jubilarna 30. pobjeda Medveščaka otkako se natječe u KHL-u.

>> Medveščak i na društvenim mrežama na krovu Europe

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ivanvard
ivanvard
18:03 22.09.2014.

Diversity manekeni kona;no pobijedili jednu tekmu. Nisam mogao vjerovati.

FU
FULL
21:38 21.09.2014.

Utakmica koja se malo odigrala u grču prve 2/3, bez obzira na povoljni rasplet u 3/3 i golovi su davani u kontinuitetu akcija, razlika u klasi se vidjela od prvog trenutka. Pobjeda za moral i protivnik po mjeri u pravo vrijeme za polet i vjeru u sebe; moglo bi se lako produžiti i u 2 sljedeća susreta protiv Slovana što bi dodatno ojačalo samopouzdanje pogotovo jer nam dolaze dvije utakmice protiv SKA koje bi morale pokazati pravo stanje Medveščaka na ledu u ovoj godini! Ako osvojimo dodatnih šest bodova protiv Slovana onda će biti uživancija gledanja susreta protiv SKA!! Sretno naprijed!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije