Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL LIGA

Medveščak stigao do prve pobjede, sa 5:2 pao je Sjeverstalj

Medveščak
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/5
14.09.2014.
u 20:50

Sljedeću utakmicu Medveščak će ponovno igrati u Domu sportova gdje će u utorak ugostiti Torpedo.

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka ostvarili su prvu ovosezonsku pobjedu u KHL-u, oni su u svojoj prvoj domaćoj utakmici sezone u Domu sportova svladali Sjeverstalj iz Čerepovca s 5:2 (2:0, 2:1, 1:1).

Medvjedi su poveli 4:0 pogocima Andrewa Hutchinsona (7:24), Nathana Perkovicha (17:54), Marka Katica (22:33) i Pascala Pelletiera (33:11) prije no što je Anatolij Nikoncev (38:12) smanjio na 4:1 iz kaznenog udarca. Na 5:1 povisio je Andrew Murray (42:44), da bi samo 11 sekundi potom Jevgenij Mons (42:55) postavio konačnih 5:2.

Medveščaku je ovo prva pobjeda u sezoni u koju su krenuli s četiri poraza na gostovanjima.

Sljedeću utakmicu Medveščak će ponovno igrati u Domu sportova gdje će u utorak ugostiti Torpedo.

>> Murray: Porazi frustriraju, ali u Ledenoj ćemo slaviti

Ključne riječi

Komentara 5

DI
diskasting
21:05 14.09.2014.

Bravo! Lijepo je vidjeti puno tribine bar negdje u ovom zagrebu standarno ste dobri svaka čast samo tako naprijed!

FU
FULL
21:27 14.09.2014.

Utakmica u kojoj se moralo pobijediti za stabilnost kluba i igrača, to se i dogodilo protiv ipak za nijansu malo slabijeg kluba od Medveščaka, očigledno "razmjena" klubova na relaciji Istok-Zapad i te kako se osjeti kod gostujućih klubova; to nikako ne umanjuje zasluženu pobjedu Medveščaka koji je s lakoćom otklanjao probleme s njihovim napadačima, naše obrambene linije su se strogo držale paralelnih linija u svim petorkama tako da njihovi napadači i nisu mogli doći u izglednije situacije osim naših "nonšalancija" ispred Brusta koje su i bile "pokloni nas domaćina" i nikako da se riješimo tih kompleksa, iz obrambenih pozicija su se dijelili i te kako uporabljivi pakovi napadačima koji su kasnije razvijali ofanzivne napade i realizacije. Drago mi je za svu trojicu KHL-ovaca iz prošle godine za njihove prve realizacije ove godine i to će proširiti raznovrsnost strijelaca ove godine i uvijek nepredviđenog realizatora za protivničke golmane, to je i više nego pozitivno! U tom pravcu treba djelovati. Dolazi nam Torpedo, dosta nezgodna momčad, s kojom smo imali problema i prošle godine pogotovo nakon večerašnje pobjede protiv Slovana na njihovom ledu i to nakon dva produžetka!! Možda upravo ta dva njihova produžetka večeras je prednost za nas u Utorak?! A Torpedo je opet dobar test protivnik jer nam kasnije dolazi CSKA, sve nizom jedan jači od drugog. Sretno i pametno idemo dalje!

Avatar ivanvard
ivanvard
21:17 14.09.2014.

I ja sam se nadao još jednom uvjerljivom porazu zbog diversity kampanje, ali čini se da im se danas posrećilo. Šta je tu je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije