Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL

Medveščak slavio u Habarovsku, ali do doigravanja može samo u teoriji

Medveščak - Dinamo Moskva
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
02.02.2016.
u 14:24

Kako su medvjedima do kraja ligaškog dijela ostala još samo tri susreta za ulazak u doigravanje potrebne su im pobjede u sva tri, a usto bi i Slovan morao izgubiti sva svoja četiri preostala dvoboja.

Hokejaši Medveščaka zadržali su teoretske izglede za plasman u doigravanje u KHL-u zahvaljujući 6:3 (2:1, 2:1, 2:1) pobjedi na gostovanju kod Amura u Habarovsku u svom 57. ovosezonskom nastupu.

Medveščak je poveo nakon samo 24 sekunde golom Patricka Bjorkstranda (0:24), Mihail Železnjov (9:27) izjednačio je na 1:1, ali prednost nakon prvih 20 minuta medvjedima je osigurao Mike Glumac (11:29).

U drugoj trećini Amur je poravnao na 2:2 preko Jevgenija Gračkova (24:26), no Medveščak je uzvratio pogocima Stefana Giliatija (27:07) i Radeka Smolenaka (32:34) kojima je po prvi put stigao do dva gola prednosti.

Glumac (49:29) je svojim drugim golom sredinom treće trećine povisio na 5:2 i tako praktički riješio dvoboj. Vladislav Ušenjin (55:28) smanjio je na 5:3 da bi Edwin Hedberg (57:28) pogotkom u praznu mrežu postavio konačni rezultat.

Medveščak je i dalje 10. u Zapadnoj konferenciji sa 77 bodova, te i dalje zaostaje osam bodova za osmim Slovanom iz Bratislave, koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje, jer je Slovan istovremeno sa 3:1 slavio protiv Admirala u Vladivostoku. Kako su medvjedima do kraja ligaškog dijela ostala još samo tri susreta za ulazak u doigravanje potrebne su im pobjede u sva tri, a usto bi i Slovan morao izgubiti sva svoja četiri preostala dvoboja. U igri za doigravanje je i Dinamo iz Minska koji ima 78 bodova i još pet utakmica za odigrati.

Sljedeći dvoboj Medveščak će igrati za dva dana protiv Admirala u Vladivostoku

>> Težak poraz Medveščaka u Novosibirsku

Komentara 3

CA
CALL
14:56 02.02.2016.

S obzirom da je na utakmicama Medveščaka zabranjen Thompson, da su hrvatske zastave prava rijetkost i da su u upravi članovi 'zlatne zagrebačke mladeži' koja je napustila Hrvatsku '91............ baš mi je drago !!!

TA
tarzan
17:58 02.02.2016.

I da de nadovežem na Call klub koji podržava pederluk...baš mi je drago što nemaju šanse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije