Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL LIGA

Medvjedi su frustrirani, navijači ranije odlaze kući

Medveščak
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
14.12.2014.
u 20:59

Medveščak je poražen sa 1:3 od Salavata Julajeva

Kolektivna frustracija u Ledenoj dvorani traje, izgubili su plavi i četvrtu u nizu, ostali zakovani na dnu Zapadne konferencije...

– Nemamo više živaca to gledati, idemo kući – govorili su navijači koji su već nakon druge trećine izlazili iz dvorane u kojoj je Medveščak gubio 0:1 od Salavata Julajeva. Gospođa sa sezonskom ulaznicom, za vrijeme posljednje dionice, na tribini se požalila:

– Boli me želudac od ove igre, iznervirala sam se... – govorila je brineta kada su plavi primili i drugi gol. Završilo je 3:1 (0:1, 0:0, 1:2), a jedino kratkoročno veselje pružio je navijačima James Wright kojem je ‘namjestio’ Ville Leino.

– Frustriran sam jako!  Dečki, istina, jesu radili, ali ne dovoljno, jer posao nijsu obavili! Vratar Owuya je branio solidno, ali ne zabijamo golove. Usto, imam i mnogo igrača koji ne kližu dovoljno brzo – kritizirao je momčad Doug Shedden kojem mobitel često zvoni, menadžeri se raspituju za igrače budući na Božić završava prijelazni rok:

– Za nikoga neću lagati, kažem im zaista kako igraju...

>> Imate sreće da igrate u Medveščaku, u Švicarskoj vas navijači ne bi pustili iz dvorane!

Ključne riječi

Komentara 7

FU
FULL
21:25 14.12.2014.

Loša igra u svim segmentima-od pojedinca do kolektiva, toliko ne znanja od davno nisam vidio; "najbolja" mi je bila 2/3 u kojoj ni jednu akciju ni jedan igrač sam sa sobom nije znao odigrati a kamo li kolektivnu? Stvarno ova momčad nije ni za EBELL!! Sve razjuriti od trenera do igrača, to su stvarno neznalice, ako? će ih netko htjeti kupiti?? UFA je došla do pobjede jednostavno a nisu se ni "oznojili ispod jezika"!! Ova večeras "predstava" u Ledenoj je najgora u povijesti Medveščaka, stvarno je treba "pamtiti"!

Avatar cartman82
cartman82
23:25 14.12.2014.

bilo je lijepo dok je trajalo... vraca se hokej na svoje staro mjesto a to je na donji rub 45 stranice sportskih novosti. gojanovicu poplacaj sve racune da ne dugujes nikome i gasi to.

CA
canon60
15:29 15.12.2014.

Treba biti uz klub i kada mu ne ide. Kada te brinete i plavuše nestanu barem u dvorani ostanu onu pravi navijači. Samo koja pobjeda i sve će opet biti dobro. Bez obzira na sve ja idem u Davos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije