Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ledena dvorana

Medveščak protiv Atlanta: Vraća se dečko od milijun dolara

Medveščak
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
14.11.2014.
u 11:15

Ville Leino zbog ozljede leđa propustio je posljednjih 8 utakmica, ali sada je spreman pokazati Ledenoj što zna

S posljednje gostujuće turneje hokejaši Medveščaka vratili su se s pet od devet bodova pa trener Doug Shedden mirno iščekuje današnji povratak u Ledenu. U sljedećih 13 dana medvjedi će odigrati čak šest domaćih utakmica, a prva je večerašnja protiv Atlanta (19.30 sati, RTL 2).

Dobra je vijest za momčad i navijače Medveščaka da se u momčad vjerojatno vraća Ville Leino, Finac koji je zbog ozljede leđa propustio posljednjih osam utakmica.

Napadač koji i dalje prima 1,2 milijuna dolara godišnje od svog bivšeg NHL kluba Buffalo Sabresa odigrao je svega tri utakmice za medvjede.

A da je najveća zvijezda zagrebačke momčadi, potvrdila je i aukcija za dresove u sklopu humanitarne akcije "Sve za nju". Naime, Leinov je dres prodan za čak 10.100 kuna. Idući su najbolji Andrew Murray (4000), Brandon Segal (3575), Barry Brust (3550), Martin St. Pierre (3525). Ukupno su medvjedi skupili 80.000 kuna. 

>>Medveščak nakon raspucavanja slavio u Bratislavi

Komentara 1

FU
FULL
18:10 14.11.2014.

Protivnik točno po mjeri u pravo vrijeme kao potvrda za naše uigravanje PP-a i kombinacija pred golom u igri 5:5...Owuja bi lako mogao ostvariti prvi u nizu shotouta!!?? Bit će dobra i interesantna utakmica i prvih tri od 15-18 bodova u nizu od šest domaćih utakmica, mada sam mišljenja da će prije konačni bodovni "ulov" biti bliži broju 18 nego 15?! Vidjet ću i ćemo za 15-tak dana??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije