Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILI SE PRIOPĆENJEM

Medveščak: Predali smo zahtjev za natjecanje u EBEL-u

Medveščak - Baris
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/7
16.01.2017.
u 15:09

"Odluka o tome gdje će se Medveščak natjecati iduće sezone bit će poznata krajem veljače ili u ožujku", stoji u priopćenju kojega potpisuje glasnogovornik Ranko Vučinić.

Hokejaški klub Medveščak priopćenjem se oglasio oko pitanja u kojoj će ligi nastupati iduće sezone. Medvjedi kažu da će to biti poznato krajem veljače ili u ožujku.

"Kao i svake godine od ulaska u KHL, Medveščak je predao zahtjev i sve potrebne garancije za nastup momčadi u EBEL i EBYSL prvenstvu. Uz KHL prvenstvo to je za Medveščak jedina odgovarajuća opcija. Hoće li Medveščak iduće sezone nastupati u EBEL-u ili KHL-u, ovisi o brojnim elementima, a ponajviše o financijama i geopolitičkim zbivanjima. Odluka o tome gdje će se Medveščak natjecati iduće sezone bit će poznata krajem veljače ili u ožujku. Zasad smo u KHL prvenstvu i iznimno smo zahvalni i ponosni da se kao hrvatski klub možemo natjecati u ovom visoko kvalitetnom prvenstvu", stoji u priopćenju kojega potpisuje glasnogovornik Ranko Vučinić.

>> Medveščak upisao još jednu pobjedu, nada u doigravanje i dalje živi

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
08:06 17.01.2017.

prevarili ste nas !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije