Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

Medveščak poražen nakon penala, ali je i službeno u doigravanju!

Medveščak
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/17
27.01.2014.
u 22:12

- S ovakvim budžetom napravili smo sportsko čudo u cijeloj ligi izborivši se za doigravanje s klubovima koji i po 10 puta imaju veće budžete od nas - izjavio je predsjednik Damir Gojanović

Medveščak je u posljednjoj domaćoj utakmici u osnovom dijelu sezone poražen od Sjeverstalja iz Čerepovca, ali je osvojio bod. Gosti su u Areni slavili poslije izvođenja kaznenih udaraca nakon što je prvih 60 minuta završilo 1:1.

Sjeverstalj je poveo golom Monakova u trećoj minuti zadnje trećine, ali je Thomas samo minutu kasnije vratio stvari na početak. Imali su nakon toga medvjedi "pet na tri" što nisu uspjeli iskoristiti kao ni bolju igru u produžetku pa se pristupilo izvođenju kaznenih udaraca. Jedini gol iz penala zabio je Videll i osigurao gostima bodove.

Napravili smo sportsko čudo

Damir Gojanović

predsjednik Medveščaka

Medveščak i službeno u doigravanju

No, Medveščak je već u svojoj prvoj sezoni nastupa KHL-u osigurao ulazak u doigravanje. Službeno je ovu vijest večeras oko 19:30 sati objavila i liga označivši Medveščak kao jedan od sedam Europa zapadne KHL konferencije koje ulaze u play-off.

- O ovome doista nisam niti razmišljao, mada bi lagao kad ne bi rekao da sam o tome maštao! S ovakvim budžetom napravili smo sportsko čudo u cijeloj ligi izborivši se za doigravanje s klubovima koji i po 10 puta imaju veće budžete od nas. Pokazalo se kako su naš trener i sportski tim napravili vrhunski posao i drago mi je da u niti jednom trenutku nisam sumnjao u njihov uspjeh! - izjavio je predsjednik Damir Gojanović i dodao: - Zajedno s navijačima i partnerima napravili smo više od očekivanog i sada želim da svi zajedno uživamo u hokeju, u sportu bez ikakvog pritiska i bez ikakvih opterećivanja višim ciljevima!

- Na momčadi je sada da osiguramo što bolji plasman u TOP 8 momčadi i da pokušamo osigurati prednost domaćeg terena. Vjerovao sam u ovu momčad i trenerski kadar od prvog trenutka i nakon ovoga sada sve je moguće. Drago mi je da smo svojim budžetom i sastavom momčadi sastavljenom od sjevernoameričkih i europskih igrača uspjeli konkurirati moćnim ruskim klubovima! - izjavio je s razlogom zadovoljan obavljenim poslom sportski direktor Medveščaka Aaron Fox.

>> Pobjeđujemo otkad je iz SAD-a stigla specijalna kaciga

Ključne riječi

Komentara 1

FU
FULL
17:53 29.01.2014.

Odlična utakmica koja je prvi put pokazala ove godine najvišu vrijednost naše kopije američkog hokeja a u to se savršeno uklopio Sjeverstalj koji je pokazao da i Rusi znaju igrati jedan "mješung" američko-ruskog hokeja, za svaku pohvalu. Bilo bi mi drago da i Sjeverstalj uđe u doigravanje, po prikazanoj igri to i zaslužuje mada za Lokomotivom zaostaje 7 bodova??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije