Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje u Ledenoj

Medveščak pobijedio Torpedo i ostao na šestoj poziciji

Medveščak - Torpedo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/8
24.11.2015.
u 22:08

Medveščak je teškom mukom stigao do pobjede protiv Torpeda, momčadi koja je četvrtoplasirana na Zapadu.

Hokejaši Medveščaka pobijedili su u KLH utakmici u Zagrebu Torpedo iz Nižnjeg Novgoroda s 2-1 (1-0, 1-1, 0-0). 

Medveščak je teškom mukom stigao do pobjede protiv Torpeda, momčadi koja je četvrtoplasirana na Zapadu

Mark Katić je u prvoj trećini  (11:42) doveo "medvjede" u vodstvo, Aleksandar Budkin (23:18) je izjednačio u drugoj, a pobjednički pogodak za Medveščak zabio je Patrik Bjoerkstrand (36:40).  S nova tri boda Medveščak je ostao šesti s 53 boda, a sljedeću utakmicu Zagrepčani igraju 29. studenoga u Jekaterinburgu protiv Avtomobilista. 

Komentara 3

BR
brancro
06:26 25.11.2015.

Stvar je u tome da je Jokerit prvi u svojoj Bobrov diviziji (Medveščak je drugi), a ima četiri divizije, te je temeljem toga trenutno drugi u zapadnoj konferenciji bez obzira na broj bodova. Pogled tablicu cijele lige te ćeš tamo vidjeti plasman prema stvarnom broju osvojenih bodova.

NA
nano0705
22:55 24.11.2015.

Može li mi neko pojasniti ko stvarno prati hokej zašto jokerit koji je u istoj konferenciji ko i medvescak ima 62 boda, a ispod njega uvijek je par klubova koji imaju više bodova od finaca? Koje su to fore i kriteriji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije