Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLASTICA

Medveščak planira povratak u pulsku Arenu!

Medveščak
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
26.08.2015.
u 07:30

'Pulska Arena je spremna za hokej, organizacijski smo i mi spremni, no da se ta priča ostvari nedostaje nam još pravi partner.'

Medveščak je prije tri godine oduševio svijet odigravši dvije utakmice u pulskoj Areni, a u klubu ponovno razmišljaju o povratku u amfiteatar.

– Pulska Arena je spremna za hokej, organizacijski smo i mi spremni, no da se ta priča ostvari nedostaje nam još pravi partner. Najizglednije je da se to dogodi u jesen sljedeće godine - rekao je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić:

- Naravno, troškovi su porasli, KHL je viša razina pa nam sada treba puno više od 3,5 milijuna kuna koliko je tada koštao taj projekt. No, već ove sezone, i to u siječnju, opet ćemo igrati utakmice u zagrebačkoj Areni.

>> Medveščak u Ledenoj posramio Villach sa 9:0 i osvetio se za najteži poraz!

Komentara 2

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
08:56 26.08.2015.

Zakaj nebi igrali na Maksimiru za vrijeme zimske pauze ??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije