Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON KAZNENIH UDARACA

Genoway majstorijom posramio ruskog vratara, Medveščak 2. momčad Zapada

Medveščak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
01.09.2015.
u 23:07

Majstoriji Genowaya zapljeskali su čak i gostujući igrači, to najbolje govori o kakvoj je potezu bilo riječ. Najraspoloženiji kod Medveščaka bio je Danac Patrick Björkstrand, koji je zabio dva gola.

Medvjedi nezaustavljivo jure KHL-om. Današnjim slavljem nakon kaznenih udaraca protiv Metalurga iz Novokuznjecka (4:3) upisali su i treću pobjedu zaredom. Čelnici zagrebačkog kluba uokvirit će si današnju tablicu KHL lige, jer Medveščak se probio na drugo mjesto Zapada, odmah iza Jokerita koji ima isti broj bodova, ali utakmicu manje.

Iako su igrali protiv najslabije i najmlađe momčadi Istoka (prvi golman Novokuznjecka Karejev ima svega 20 godina), medvjedi su se morali dobro pomučiti da stignu do pobjede. Vodili su 2:1, i 3:2, no gol za produžetak Novokuznjeck je zabio samo dvije minute prije isteka 60. minute. Šteta, jer da nisu primili taj gol medvjedi bi izbili na čelno mjesto Zapadne konferencije. No, zahvaljujući ulasku u produžetak i kaznenim udarcima Ledena je vidjela potez utakmice. Iako je u raspucavanju Čeh Kvapil zabio dvaput, pogodak za konačnih 4:3 zabio je Kanađanin Genoway. I to na maestralan način, posramivši gostujućeg vratara. Genoway se bočno okrenuo pred vratarom Novokuznjecka, "izuo" ga iz klizaljki, i poslao pak u mrežu.

Majstoriji Genowaya zapljeskali su čak i gostujući igrači, to najbolje govori o kakvoj je potezu bilo riječ. Najraspoloženiji kod Medveščaka bio je Danac Patrick Björkstrand, koji je zabio dva gola.

Sljedeću utakmicu, posljednju od pet domaćih u nizu, Medveščak će odigrati u četvrtak protiv Dinama iz Rige (19.30).

>> Tajna sjajnih rezultata medvjeda: Protivnike analizira 23-godišnjak!

Komentara 1

VL
vladek
14:01 02.09.2015.

Slabo,slabo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije