Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DOMU SPORTOVA

Medveščak deklasirao KAC (6:1) pred 3500 navijača

Medveščak
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
29.08.2014.
u 23:02

- Oduševila me publika, nisam mislio da će ih ovoliko doći na prijateljsku utakmicu. Bilo je lijepo zabiti dva gola i čuti kako mi navijači zbog toga skandiraju – rekao je dvostruki strijelac Martin St. Pierre

Igra mačke i miša, tako je izgledao dvoboj Medveščaka i KAC-a u Domu sportova. Medvjedi su dokazali da je poraz 3:7 u Klagenfurtu bio samo loš dan, ovaj su put pred 3500 navijača u svojoj dvorani slavili protiv starih rivala sa 6:1 (1:0, 4:0, 1:1). U prve dvije trećine, kada su medvjedi igrali s punim gasom, gosti iz Austrije doslovno nisu mogli izaći iz trećine, a počasni pogodak uspjeli su postići tek u zadnjoj trećini. Strijelci za Medveščak bili su Carle (9.), Murray (24.), St. Pierre (27. i 55.), Glumac (37.) i Pelletier (38.).

- Oduševila me publika, nisam mislio da će ih ovoliko doći na prijateljsku utakmicu. Bilo je lijepo zabiti dva gola i čuti kako mi navijači zbog toga skandiraju – rekao je dvostruki strijelac Martin St. Pierre, a trener Chuck Weber je dodao:

- Stvarali smo mi šanse i u Klagenfurtu, no nismo mogli zabiti, pa se uvukla nervoza iz koje smo primali nepotrebne golove. Ovo je sada izgledalo puno puno bolje.

Treba dodati i da su medvjedi igrali bez dva najbolja igrača, Jasona Kroga i Mikea Heddena.

Bek Medveščaka Mark Katic je pak pobjedu posvetio baki koja mu je umrla taman prije utakmice.

Utakmica protiv KAC-a bila je i posljednja pripremna uoči početka KHL sezone, a Medveščak je u sedam utakmica ostvario dvije pobjede.

Medvjedi prvu utakmicu KHL-a igraju u četvrtak protiv Slovana u Bratislavi.

>> Medveščak predstavio momčad: Cilj je doigravanje, a želja osvajanje prvenstva

Komentara 1

JA
james49
09:36 30.08.2014.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije