Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokomotiv slavio

Leino: Nedopustivo je ovako izgubiti

Medveščak - Lokomotiv
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
27.11.2014.
u 23:16

To je naša priča, umjesto da pronalazimo načine kako pobijediti, mi pronalazimo načine kako izgubiti – ljutit je bio Shedden.

Mnogi su u Ledenoj već nazdravljali pobjedu Medveščaka, a onda se 14 sekundi prije isteka 60. minute "ukazao" bek Lokomotiva Jonas Holos i zabio za 3:3. Novo razočaranje za 4500 navijača u Ledenoj uslijedilo je u drugoj minuti produžetka, kada je za konačnih 4:3 zabio Jakovljev.

Niz od šest domaćih utakmica medvjedi su tako zaključili sa svega dvije pobjede. A bodovi su bili itekako važni jer Lokomotiv je direktni konkurent za osmu poziciju koja vodi u doigravanje. Poraz je ostavio gorak okus, iako je igra bila puno bolja od rezultata. Šteta je samo što se nije igralo 50 minuta.

- Nedopustivo je u zadnjim sekundama dopustiti protivniku da tako zabije. Prve dvije trećine igrali smo dobro, ali nije bilo dovoljno. Sutra ćemo trenirati, okrenuti se novoj utakmici i pokušati staviti ovo iza sebe. Nadam se boljim rezultatima na turneji koja slijedi - izjavio je dvostruki strijelac Ville Leino, koji je opravdao reputaciju najboljeg igrača Medveščaka.

Saša Martinović bio je razočaran, nije uspio pobijediti svog bivšeg trenera u Hamburgu, a sada stratega Lokomotiva Davea Kinga.

- Dobro smo igrali i zaslužili smo tri boda, ali to je hokej. Boli nas svaki bod koji ne dobijemo, ali večeras smo bili bolja momčad i tako moramo nastaviti – rekao je Martinović.

Trener Medveščaka Doug Shedden bio je, naravno, nezadovoljan.

- Prvih 50 minuta igrali smo točno kako smo htjeli, stvarali prilike, obranili se u posljednjoj trećini igrajući s dva igrača manje, i onda se momentum okrenuo na stranu gostiju pogotkom za 3:2. To je naša priča ove sezone, umjesto da pronalazimo načine kako pobijediti, mi pronalazimo načine kako izgubiti.

Gostujući trener King je pak priznao:

- Igrali smo samo zadnjih 10 minuta, ali imali smo sreće pa je to bilo dovoljno za pobjedu. Iskreno, Medveščak je večeras bio bolja momčad.

No, hvalospjevi su slaba utjeha medvjedima, jer play-off je sve dalje. Priliku za popravak medvjedi će imati već u subotu u 15 sati, kada igraju u Minsku protiv Cheechooa, Vescea, Lingleta i društva.

>>Shedden: Ova utakmica vrijedi šest, a ne tri boda

Komentara 6

Avatar ivanvard
ivanvard
00:22 28.11.2014.

Vrijeme je da igračima počnu dijeliti otkaze.

Avatar Point_of_view
Point_of_view
11:39 28.11.2014.

Oni se zadnji deset minuta nisu sastali sa puckom. Kako onda pobijediti? Mozes imati manjak ili visak talenta, ali da nema s kondicije za 60 minuta, to mi jednostavno ne ide u glavu. Produzetak je bio samo formalnost. Jer suu igraci Medvescaka jedva stajali na ledu, a za igrati cetiri na cetiri, treba snage. Ne znam kakav im je budget, ali ako ne obnove bar sedam-osam igraca prije Bozica, mogu play off zaboraviti.

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
12:08 28.11.2014.

niš od play off-a ove sezone nek shvate da se u khl-u ne igra sjeverno američki stil hokeja i zato medveščaku trba što više europskih igrača, pa mi nemamo ni jednog rusa u momčadi i treba nam jedan centar gorostas tipa joel prpić !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije