Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKO TWITTERA

Kinasewich pita Medveščak: Kada ćete mi isplatiti 12 tisuća eura?

'17.01.2012., Arena Zagreb, Zagreb - Arena Ice Fever, KHL Medvescak - HDD Tilia Olimpija. Ryan Kinasewich. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
12.09.2014.
u 17:30

– Prošle su dvije godine i dužni su mi 12 tisuća eura. Samo tražim da mi se plati, mislim da to nije tako grozan zahtjev. Poslao sam 14 mailova i nema odgovora. Zašto ne mogu dobiti svojih 12 tisuća? – napisao je Kinasewich

Bivši igrač Medveščaka Ryan Kinasewich tvrdi da su mu medvjedi ostali dužni 12 tisuća eura. Preko Twittera je klubu uputio nekoliko poruka u kojima stoji:

– Prošle su dvije godine i dužni su mi 12 tisuća eura. Samo tražim da mi se plati, mislim da to nije tako grozan zahtjev. Poslao sam 14 mailova i nema odgovora. Zašto ne mogu dobiti svojih 12 tisuća? – napisao je Kinasewich.

Odgovor je stigao preko glasnogovornika kluba Ranka Vučinića.

– Društvene mreže nisu mjesto gdje bi igrač ili bilo koji suradnik kluba trebao objavljivati i rješavati svoje poteškoće i eventualna potraživanja. Igrač i njegov agent ili pak njegov odvjetnik, ako smatraju da igrač ima potraživanja prema kluba, mogu direktno kontaktirati klub. Klub neće reagirati niti se odazvati na ovakve prozivke jer ih ne smatramo profesionalnima te smatramo kako to nije način poslovne komunikacije na koji bismo trebali reagirati ili bilo kako odgovoriti – rekao je Vučinić za KHL.hr.

>> Fox nakon četiri poraza: S trenerom Weberom sam i te kako zadovoljan

Komentara 7

Avatar ivanvard
ivanvard
22:08 13.09.2014.

Daj Gojanoviću lovu! Kina mašina je dobro odradio svoj posao a nije plaćen. Da niste potrošili pare na diversity kampanju sada bi imali love. Bog sve vidi.

MA
manjabegic
18:05 12.09.2014.

Pocetak kraja umjetnog kluba...

Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
18:24 12.09.2014.

Bilo je lijepo dok je trajalo... kao i svaka mladenačka zaluđenost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije