Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOKEJaŠKi SP

Hrvatska izgubila od Britanije: S ovakvom igrom zlato je samo utopija

Hrvatska
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
13.04.2015.
u 17:40

Hrvatska je vodila 2:0 do 53. minute, a gol za 2:2 primila je pet sekundi prije isteka 60. minute. A onda i još gol u produžetku...

Izbornik hrvatske hokejaške reprezentacije nekoliko je puta posljednjih tjedana ponovio da je cilj osvojiti zlato na SP-u Divizije 1B, no kockasti su se poskliznuli već na prvoj prepreci.

U Eindhovenu su izgubili sa 2:3 od Velike Britanije, i to unatoč tome što su do posljednjih sedam minuta vodili 2:0 golovima Glumca i Perkovicha. No onda je najprije u 53. minuti smanjio O’Connor, a samo pet sekundi prije isteka 60. minute izjednačio Richardson.

Naši su obezglavljeni ušli  u produžetak te već nakon 11 sekundi primili odlučujući pogodak.

Porazom si je Hrvatska jako umanjila šanse za zlato jer, čak i da dobije sve utakmice do kraja, ne ovisi samo o sebi. No sudeći po igri koju su pokazali, Hrvati ne mogu do zlata. Jer čak su nas i Britanci nadigrali, imali su 33 udaraca prema vratima, pet više od nas. Usto je Hrvatska imala čak 24 minute isključenja.

Utakmicu 2. kola Hrvatska igra u utorak u 17 sati protiv Litve.

>>Hrvatsku do zlata vode Amerikanci i Kanađani, ali i Nijemac i Ukrajinac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije