Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divizija 2B

Hokejaši do 20 godina osvojili zlato na SP-u

17.11.2013., Klizaliste Velasajam, Zagreb - Juniorska EBEL liga, hokejaska utakmica KHL Medvescak - Znojmo. Danijel Kolombo.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
21.12.2014.
u 00:25

Hrvatska je imala dvojicu najboljih strijelaca na turniru – Ivan Janković i Luka Jarčov zabili su po pet golova

Hrvatska hokejaška reprezentacija do 20 godina osvojila je zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu Divizije 2B u španjolskoj Jaci. U ključnoj utakmici za prvo mjesto naši su dečki pobijedili Španjolce sa 3:2. Prije toga Hrvatska je nanizala pobjede protiv Srbije, Australije, Islanda i Belgije.

Hrvatska je imala dvojicu najboljih strijelaca na turniru – Ivan Janković i Luka Jarčov zabili su po pet golova. Na golu je pak sjajan bio Vilim Rosandić – sa 1,5 primljenih golova po utakmici bio je najbolji vratar na turniru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije