Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL LIGA

Trener Medveščaka uoči Admirala: Nadamo se odlično atmosferi u Ledenoj

Medveščak - Amur
Goran Jakuš/Pixsell
28.08.2015.
u 10:09

Shaone Morrisonn će večeras upisati svoj jubilarni, 50. nastup u dresu Medveščaka, a nakon sedam asistencija još uvijek je u potrazi za prvim pogotkom.

Nakon otvorenja nove sezone natjecanja u Kontinentalnoj hokejskoj ligi prije dva dana hokejaši zagrebačkog Medveščaka nastavljaju u jakom tempu domaćih utakmica. Večeras im u potrazi na prvom pobjedom sezone u goste dolazi Admiral iz Vladivostoka, momčad bitno promijenjena u odnosu na prošlu sezonu kada im je doigravanje izmaknulo za jedan bod.

No, promijenjena je i momčad Medveščaka kojoj će ovo biti ukupno četvrti susret s jednom od dvije najistočnije momčadi lige. Iz dosadašnja tri susreta Medvjedi imaju upisane dvije pobjede (jedna u regularnom dijelu i jedna nakon produžetaka), dok je momčad Vladivostoka slavila u jedinom susretu prošle sezone, golijadi (3:4) u Ledenoj dvorani.

Iz redova Medvjeda iskustva u pogađanju mreže Admirala imaju Tuukka Mantyla (dva pogotka u igri s igračem više) i Marek Kvapil (jedan pogodak).

Shaone Morrisonn će večeras upisati svoj jubilarni, 50. nastup u dresu Medveščaka, a nakon sedam asistencija još uvijek je u potrazi za prvim pogotkom.

Admiral je, nakon predsezone u kojoj se zadržao na Istoku, pokvario otvorenje sezone u Bratislavi pobijedivši Slovan s dva pogotka razlike (3:1). Najopasniji su se pokazali mladi igrači koji su zabljesnuli u svom prvom KHL susretu. Admiralu na raspolaganju za večerašnji susret neće biti Maksim Mamin zbog udarca koljenom u glavu Ladislava Nagyja koji je rezultirao suspenzijom od jedne utakmice.

Medvjedi s jednim bodom iz prve utakmice dočekuju Admiral i nadaju se velikoj podršci tribina u potrazi za prvom pobjedom sezone.

- Očekuje nas još jedan težak susret s dobrom momčadi. Spremit ćemo se maksimalno i nadamo se odličnoj atmosferi u dvorani - rekao je glavni trener domaćina Gordie Dwyer.

Ledena dvorana otvara svoja vrata u 18:00 sati, a svi koji još nisu, svoje ulaznice za mogu kupiti na prodajnim mjestima Ticketshopa, preko internet prodaje na www.ticketshop.hr te na blagajni Doma sportova. Blagajna će biti otvorena od 17,00 sati.

Cijena pojedinačne ulaznice iznosi 40,00 kuna za tribinu, odnosno, 75,00 kuna za ICE  tribinu, a u ponudi se nalaze i paketi ulaznica:

UZMI 3 (utakmice 30.08., 01.09., 03.09.): 100,00 kuna

UZMI 4 (utakmice 28.08., 30.08., 01.09., 03.09.): 130,00 kuna

>> >> Medveščak ispustio vodstvo i porazom počeo novu sezonu u KHL-u

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije