Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KHL LIGA

Dinamo u Ledenoj prekinuo negativni niz, Medveščaku zabijali bivši igrači

Medveščak Dinamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
19.11.2014.
u 23:01

Utakmica u Ledenoj dvorani Doma sportova između Medveščaka i Dinama iz Minska završila je rezultatom 2:5.

Medveščak je u Ledenoj dvorani prvi put ove sezone ugostio Dinamo iz Minska i izgubio 5:2. Gosti su tako prekinuli niz od pet poraza zaredom.

Susret, koji je počeo minutom šutnje za Vukovar i Škabrnju, bio je dinamičan od prve sekunde. Medvjedi su stigli do prvoga pogotka. Nakon propuštenog powerplaya u 10. minuti od strane Dinama, u 15. su medvjedi bili na redu da iskoriste situaciju s igračem više. Martin St. Pierre, Brandon Segal i Pascal Pelletier napravili su pritisak ispred gola vratara Dannyja Taylora, da bi na kraju Pelletier pospremio pak u mrežu.

U posljednjih pet minuta prve trećine medvjedi su igrali s igračem manje, u 16. je na dvije minute isključen Shaone Morrisonn, u 18. Matt Anderson, a u 19. Mark Flood što je 28 sekundi prije kraja trećine rezultiralo izjednačenjem. Strijelac Dinamovog pogotka bio je bivši igrač Medveščaka Charles Linglet.

Druga trećina počela je kaznenim udarcem. U 22. minuti Mark Flood napravio je prekršaj nad igračem Dinama zbog čega je sudac odmah dosudio kazneni udarac, ali Aleksander Materuhin nije imao šanse protiv vratara Cala Heetera koji je debitirao u dresu Medveščaka i u KHL-u. No, u 35. minuti Dinamo je ipak došao do vodstva pogotkom Dmitrija Meleška iz kontranapada.

U posljednjoj trećini gosti su pobjegli na plus golom Artura Gavrusa u 43. minuti, ali četiri minute kasnije Brandon Segal je podigao atmosferu na ledu zabivši za 2:3. Nakon tog pogotka medvjedi su još više napadali, ali pak nikako nije ulazio te su tri boda pripala Dinamu koji su do kraja susreta zabili još dva pogotk na prazan gol. Strijelac je bio i Ryan Vesce, još jedan bivši igrač Medveščaka.

>> Vitjaz prekinuo pobjednički niz Medveščaka, u Ledenoj slavio 6:3

Komentara 3

FU
FULL
09:22 20.11.2014.

Sramota!

Avatar Niškorist
Niškorist
13:19 20.11.2014.

Trenera menjat sve linije je zaje.....l

PE
perfa57
09:23 20.11.2014.

Da Dinamo ima ovakav niz loših rezultata vrištali bi naslovi za smjenom vodstva. Do kada će Medveščak , koji je čista legija stranaca, biti ljubimac novinara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije