Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji igrač

Cheechoo objavio: Ostajem u Zagrebu i iduće sezone

Jonathan Cheechoo
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
20.03.2014.
u 18:10

- U Zagrebu uživam, sjajno sam se uklopio u momčad i zato želim ostati. Najvažnije mi je što je moja obitelj ovdje sretna

Jonathan Cheechoo ostaje u Medveščaku i iduće sezone. Najbolji strijelac NHL-a iz 2006. godine otkrio nam je to dok je sa suigračima prekjučer uživao u kockarnici klupskog sponzora Wettpunkta.

- U Zagrebu uživam, sjajno sam se uklopio u momčad i zato želim ostati. Najvažnije mi je što je moja obitelj ovdje sretna. Ostali su još neki detalji, no vrlo sam blizu ostanka. Ma vidimo se iduće sezone – poručio je Jonathan Cheechoo.

Sportski direktor Aaron Fox očito je dobro odabrao taktiku da suprugama hokejaša u Zagrebu osigura sve što požele, jer u Cheechoovoj odluci veliki utjecaj imala je supruga Ashley.

U klubu su nam otkrili i jedan detalj iz sredine studenog. Cheechoov menadžer Darril Wolsky već je dogovorio prelazak u najbolju momčad istoka Metalurg iz Magnitogorska, u kojem bi Cheechoo zarađivao triput više nego u Medveščaku, no transfer je stopirala Ashley.

“Idu u Magnitogorsk, ali ja i sin Jack do kraja sezone ostajemo ovdje u Zagrebu”, dala je ultimatum supruga.

Cheechoovoj želji za ostankom sigurno je pridonijela i činjenica da trener Mark French ostaje i iduće sezone. Medveščak si je ustvari potpisom Frencha priskrbio ostanak mnogih igrača. Jer zašto ići u nepoznato kada u Zagrebu imaju trener s kojim imaju sjajan odnos, veliku podršku navijača, a uživaju im i obitelji. Otići će samo oni kojih se Medveščak želi riješiti te oni koji će dobiti nemoralnu ponudu nekog ruskog bogataša.

Opasnost su i menadžeri igrača. Primjerice, Cheechoov Darril Wolsky dobija proviziju od njegove plaće, pa je jasno da želi da Jonathan umjesto 200.000 eura u Zagrebu dobiva triput više pa makar i u nekoj ruskoj pustopoljini.

Zato i Medveščak želi povećati budžet, kako bi bio konkurentniji. Predsjednik Gojanović već je krenuo u akciju, ovih dana u Moskvi je na sastanku svih klubova KHL-a, a dogovara i sponzorstva s nekim ruskim tvrtkama i brendovima KHL lige.

A trener French konačno će malo odmoriti od treninga, utakmica i gledanja videa utakmica drugih momčadi.

- Sredinom travnja s obitelji se vraćam u Kanadu, a dotad ću uživati na hrvatskoj obali. Bio sam u Rovinju i oduševio se, a sada ću prvo tjedan dana otići u Split – poručio je French i zaključio:

- Sljedeće sezone pak želim napraviti jedan korak više s Medveščakom.

>> Medvjedi ponovo među Top 20 najposjećenijih klubova Europe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije