Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12. poraz

Atlant sa pet pogodaka poslao Medvjede kući

Michael Glumac
Goran Stanzl/PIXSELL
12.10.2014.
u 19:13

Puno smo razgovarali o tome kako moramo kvalitetno ući u utakmicu, no to nam nije uspjelo te je utakmica, nažalost, završila tako kako je završila - rekao je trener Medveščaka Doug Shedden.

Hokejaši Medveščaka seriju sa četiri gostovanja zaključili su porazom kod Atlanta u Mitišćiju (5:2) te se kući vraćaju s tek tri osovjena boda.

Prvi međusobni okršaj mnogo bolje počeo je Atlant. Dominirao je u prvoj trećini i ostvario vodstvo 2:0.

- Puno smo razgovarali o tome kako moramo kvalitetno ući u utakmicu, no to nam nije uspjelo. Uz to, imali smo i nekoliko nepotrebnih isključenja te je utakmica, nažalost, završila tako kako je završila - rekao je trener Medveščaka Doug Shedden.

Zagrebački sastav stabilizirao je igru u drugoj trećini i bio ravnopravan suparnik. Atlant je u 25. minuti preko Potapova poveo 3:0, a šest minuta kasnije, kad su Medvjedi imali igrača više, Thomas je smanjio na 3:1.

- Atlant je ostvario vodstvo nakon koje se mi nismo uspjeli vratti. Pogotovo je to teško napraviti kada primiš dva, tri gola. Plan je bio da krenemo dobro u utakmicu, ali ne znam što se dogodilo. Imali smo i previše isključenja - rekao je branič Mathieu Carle.

Preostali pogoci pali su u posljednjih 10 minuta utakmice. Prvo je domaćin povećao vodstvo na 4:1 (Černov). Glumac je drugim ovosezonskim pogotkom smanjio na 4:2, a minutu prije kraja konačan rezultat postavio je Gluhov.

Ovim porazom, 12-im u sezoni, Medvjedi su pali na pretposljednje, 13. mjesto Zapadne konferencije (15 bodova).

Zagrepčani će u utorak ugostiti Slovan (19.30 sati), a nakon toga ih ponovno očekuju četiri gostovanja.

Komentara 2

Avatar ivanvard
ivanvard
20:04 12.10.2014.

Slabo. Izgubili od pretposljednje momčadi. Lošije igraju nego s prošlim trenerom.

FU
FULL
21:28 12.10.2014.

Novom treneru će biti jako teško složiti sasvim drugu filozofiju igre Medveščaka od ove koja se igra već par godina u nazad sa sasvim različitim igračima u svakoj godini; može samo na jedan način dolaskom 10-tak novih sa sasvim "normalnom filozofijom" gledanja hokeja a takav "necesse est" zahvat Medveščak ne može ili ne želi napraviti pa je onda svima sve jasno. "Jedna lastavica" pa bila i ona u formuli "velikog NHL" igrača ne može napraviti bitne pomake osim kozmetičkih. U kratkom vremenu treneru Sheddenu (za bitan pomak igre) ne preostaje ništa drugo nego osmosatno dnevno tesanje leda ako ga može imati na raspolaganju u tom vremenu? Sve drugo je "prodavanje magle"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije