Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKETA

Hoće li izjave o Srbiji i BiH Milanoviću više štetiti ili koristiti?

Zoran Milanović
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
25.08.2016.
u 14:52

Glasujte u anketi i procijenite posljedice Milanovićevih izjava o Srbiji i BiH

Grube izjave predsjednika SDP-a Zorana Milanovića o Srbiji i BiH odjeknule su ne samo predizbornom kampanjom u Hrvatskoj, nego i u susjednim zemljama. 

Portali u obje zemlje prenijeli su sve Milanovićeve riječi sa sastanka s predstavnicima hrvatskih braniteljskih udruga. I dok obje strane sudionika tog sastanka prebacuju krivnju za snimanje jedna na drugu, ostaje pitanje hoće li te izjave Milanoviću više štetiti ili koristiti na izborima?

Je li Milanović namjerno išao u grube izjave ne bi li se dodvorio i biračima koji inače ne glasuju za lijevu opciju? O tome je danas govorila i predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak: 

– Zoran Milanović predstavnik je one politike koja jedno misli, drugo govori, a treće radi, dakle iskorištava samo predizborno vrijeme da promovira ono za što se sam možda i ne zalaže – kazala je Puljak

Otvaramo anketu da sami procijenite kakve će političke posljedice snositi ili ubirati SDP, odnosno Narodna koalicija. 

>>Dražimir Jukić: Nismo mi snimali Milanovića, to su unutarstranački sukobi u SDP-u

 

Komentara 39

TT
tTony
15:19 25.08.2016.

I Mesic je pjevao ustaske pjesme to je normalno za udbase .Za medije spekulativno da se mase lakse programiraju.

Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
15:34 25.08.2016.

Jedino se na brdovitom balkanu ovakovim niškoristi luzerima, primitivnog, prostačkog ponašanja poklanja ovolika pažnja i svako njegovo anticivilizacijsko ponašanje pokušava tumačiti kao smišljena taktika. Milanović je u strahu. On bi najradije da ga nikad nisu postavili tu gdje je. Minhenski dogadjaju nagovješčuju suočavanje sa stvarnošću, koje posljedice će razni milanovići, mesići , josipovići i ini itekako osjetiti. Milanović je u strahu, i ponaša sa kao nokautirani ulični hohštapler koji je svjestan da je izgubio zaleđinu bez koje je nula.

EN
enigma898
15:36 25.08.2016.

Zokijev plan je dodvoravanje određenoj skupini potencijalnih glasača ovakvim istupima koji su unaprijed iscenirani. Samo idiotu nije jasno da snimke nisu nastale slučajno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije