Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajdukov potop

Pušnik nije doveden da bude 15 bodova iza Dinama

10.08.2016., stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 02. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Marijan Pusnik. Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
12.08.2016.
u 23:28

– Najgore je kad primiš gol u posljednjoj minuti prvog dijela. Tada igračima jednostavno nemaš što reći u svlačionici, teško ih je dignuti – govorio je Pušnik

Bilo je to grubo prizemljenje, Dinamo sa Zlatkom Kranjčarom na klupi “četvorkom” usred Poljuda vratio je Hajduk u realnost. Marijanu Pušniku uspjelo je ono što nijednom treneru bijelih nije uspjelo od 1986. godine, ovo je najteži domaći poraz Hajduka u derbijima nakon tadašnjih Ćirinih 4:0. Priča o Hajdukovu bolnom posrtaju vrlo je jednostavna, Dinamo je puno kvalitetnija momčad. I tu sve staje.

– Najgore je kad primiš gol u posljednjoj minuti prvog dijela. Tada igračima jednostavno nemaš što reći u svlačionici, teško ih je dignuti – govorio je Pušnik dan prije derbija, kao da je znao da će mu se to dogoditi. Taj prvi gol velemajstora Marka Roga dotukao je Splićane. Baš u toj akciji vidjela se sva nekvaliteta i taktička neobrazovanost Hajdukovih igrača. U Hajduku sada pokušavaju ne pasti u depresiju.

– Dinamo će biti prvi s 10-15 bodova prednosti – rekao je Pušnik. Mogao je i bez toga, nije uputio baš neku pozivnicu za nastavak sezone. Nije ga Hajduk angažirao da bude petnaestak bodova iza Dinama jer ta priča traje već godinama. Pušnik je angažiran da promijeni te omjere. A ovako ispada da se već predao... 

>>Pušnik: Ovo je težak poraz, ali igrači Dinama su kvalitetniji; Kranjčar: Možemo još puno bolje

Komentara 14

DU
Deleted user
00:04 13.08.2016.

Evo , ova Maršićeva opaska da nije Pušnik doveden da bi bio 15 bodova iza Dinama nego da to promijeni omjer govori sve u kojem nerealnom svijetu žive navijači Hajduka kad imaju ovakve novinare koji pišu takve stvari . Pošteno ( i realno ) bi bilo napisati da Pušnik jednostavno nije u stanju parirati Dinamu jer nema igrački kadar za to napraviti . Ne , oni pobjede Cibaliju i Istru pa po Maršić i kompaniji već "miriši na titulu" , stvaraju euforiju bez ikakve podloge i onda svi skupa tresnu na zemlju kad ih Dinamo ovako razmontira usred Poljuda . Sad im je Pušnik kriv jer se s nikakvim igračima nije mogao nositi s plavima .

CA
Catalonia
00:23 13.08.2016.

Stari prodavaču magle i jeftinih floskula,mrzitelju ZG i Dinama-lako je sada bit frajer a do jučer si bio van sebe i pričao bajke o tom istom Pušniku i hajdugu a sad si promijenio ploču...Pa kaj nisi prije reko da nijee zato doveden da bude 15 bodova iza Dinama....??????? Ili ti treba povećalo da vidiš da je hajdug kriminalnom loš i užasan,bez perspektive i budućnosti. Sa ovakvim samim strancima čak bi rekao i rekreativcima.... Budimo realni,osim Kalinića koji je top golman i malog TSS koji je solidan igrač tu nema više ni jednog iole dobrog igrača....Tako da Marširu pojma nemaš.

DU
Deleted user
01:10 13.08.2016.

Maršiću a gdje vam je čuveni Zolja kojeg je Vučević "oteo Mamiću ispred nosa" , to sam pročitao barem sto puta , pa ne mislite valjda da je Maminjo toliko blesav !? Što će mu igrač koji ako odigra 90 minuta onda je najmanje 6 mjeseci na bolovanju..da je bilo gdje zaposlen dobio bi odavno otkaz .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije