Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIJESTI IZ GRUPACIJE

Više od 25 sudionika u zajedničkoj delegaciji Saveza za energetiku Hrvatske na World Future Energy Summitu u Abu Dhabiju

croenergo.eu
croenergo.eu
15.12.2014.
u 11:31

Delegacija Saveza za energetiku Hrvatske sastavljana od predstavnika i vlasnika privatnih investicijskih projekata u području energetike i energetske učinkovitosti, privatnih poduzetnika, odvjetničkih društava i konzultanata te predstavnika akademske zajednice, a koja broji više od 25 predstavnika, od 18. do 23. siječnja 2015. sudjelovati će u Abu Dhabiju na "World Future Energy Summitu" - najvećem svjetskom summitu i sajmu posvećenom tranziciji gospodarstva iz naftnog u sektor čiste energije s primjenom najsuvremenijih tehnologija.

Već osmu godinu zaredom 30.000 kreatora politika i poslovnih ljudi iz ukupno 170 zemalja sudjelovati će na World Future Energy Summit-u (WFES) kako bi bili u toku sa svim važnim energetskim zbivanjima diljem svijeta.

"Zadovoljstvo nam je najaviti program za 2015. godinu koji odražava najvažnija pitanja i nedoumice vezane uz sektor čiste energije. Konferencijski dio pomno je istražen i osmišljen kako bi odgovorio na najkritičnija pitanja, pomogao u određivanju prilika za rast i profitabilnost te pružio uvid u najbolje ideje, prakse i inovacije vezane uz implementaciju projekata čiste energije. Glavne teme i smjernice za 2015. godinu jesu ključna rastuća tržišta, financije, integracija i raspoređivanje te sljedeći val inovacija.", istaknuo je Tomislav Marjanović, voditelj delegacije i predsjednik Saveza za energetiku Hrvatske.

Predavanja vezana uz ključna rastuća tržišta posebno su osmišljena kako bi pružila informacije koje su potrebne za istovremeni razvoj globalnih i tržišno prilagođenih strategija. Predavanja će pružiti uvid u regije koje predvode rast industrije uz predstavljanje ključnih karakteristika tih tržišta. Od Subsaharske Afrike do Južne Afrike, Saudijske Arabije, Sjeverne Afrike i UAE, predavanja će pružiti uvid u mogućnosti razvoja novih centara industrije obnovljivih izvora energije.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije