Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatian Green Award 2014.

Otvoren javni natječaj za četvrtu po redu dodjelu godišnjih nagrada za razvoj hrvatskog zelenog gospodarstva

green mark
croenergo.eu
21.11.2014.
u 12:07

Savez za energetiku Hrvatske otvorio je četvrti po redu javni natječaj za dodjelu prestižnih godišnjih nagrada istaknutim hrvatskim poduzetnicima i novinarima za razvoj zelenog gospodarstva.

Cilj dodjele nagrade je sustavno poticanje poslovne zajednice na razvoj štednog, zelenog i konkurentnog gospodarstva, a sustavom nagrađivanja izdvajaju su vodeći nacionalni programi i projekti hrvatskih poduzetnika i novinara. 

Javni natječaj otvoren je do 31. ožujka 2015. godine, a svečanost dodjele nagrada održati će se u mjesecu travnju. Institucije, pravne i fizičke osobe te novinari u mogućnosti su se prijaviti u 10 kategorija: najbolji ukupni program hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji start-up hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolja usluga hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji proizvod hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolja tehnologija hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolja marketinška kampanja hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji web program hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji menadžer hrvatskog zelenog gospodarstva; najbolji novinar hrvatskog zelenog gospodarstva te najbolji team hrvatskog zelenog gospodarstva.
 

Dobitnici nagrada osvajaju i pravo na petogodišnje korištenje i isticanje GREEN MARK-a, vodeće hrvatske oznake za izvrsnost u zelenom gospodarstvu, a koju u Republici Hrvatskoj koristi 80 institucija i pravnih subjekata.

Generalna tema ovogodišnjeg natječaja je "Inovativna rješenja popularizacije zelenog gospodarstva", slijedom čega će se izbor glavnog dobitnika, od svih pristiglih prijava, fokusirati na navedenu temu.

Tekst javnog natječaja i obrazac za prijavu u mogućnosti ste preuzeti na dnu ove obavijesti, u vezanim dokumentima.

*Napomena: Od 2012. do 2014., dakle u 3 godine provedbe programa, za nagradu se koristio naziv 'GREENOVATION' što je posljednjom odlukom Skupštine Saveza za energetiku Hrvatske promijenjeno u Croatian Green Award!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije