Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUSINESS

Ostvarite svoje zelene ideje: Uključite se u projekt ECOFUNDING

croenergo.eu
croenergo.eu
09.06.2014.
u 12:59

Imate idejni projekt i tražite izvore financiranja? Želite zamijeniti postojeće instalacije/ opremu s novom energetski učinkovitom? Planirate implementirati projekt/uslugu u polju energetske učinkovitosti i/ili eko-inovacija? Treba vam pomoć da napravite svoj poslovni plan?

ECOFUNDING nudi poduzećima i poduzetnicima sveobuhvatnu uslugu kojom ćemo podržati vaše idejne projekte o energetskoj učinkovitosti, eko-inovacijama ili "zelenom" poslovanju.

Pomoći ćemo vam da pronađete način financiranja koji će najbolje odgovarati vašim potrebama, za vas ćemo besplatno izraditi 10 poslovnih planova i 3 financijska plana, a i upoznati ćemo vas s potencijalnim investitorima na B2B sastancima. Kroz projekt Vam pružamo mogućnost prezentiranja na međunarodnoj online platformi te pristup jedinstvenom katalogu financijskih usluga, a uz sve navedeno također nudimo tehničku pomoć i savjetodavne usluge.

Javite nam se, sad je vrijeme da uhvatite svoju priliku! Ako ste start-up ili MSP sa sjedištem na području Grada Zagreba ili Zagrebačke županije- ispunite kratki obrazac u priloženim dokumentima do 16. lipnja 2014. i pošaljite ga na e-mail: zeljana.barisic@raza.hr.

Foto: croenergo.eu

Razvojna agencija Zagreb- TPZ partner je na projektu ECOFUNDING u sklopu kojega sudjeluje 8 država s područja Mediterana i ukupno 11 partnera. Cilj projekta je stvoriti cjelovitu platformu financijskih izvora koja će povezati investitore s poduzetnicima i koja će uključiti sve mehanizme financijskog inženjeringa te u isto vrijeme pružiti inovativna rješenja u vezi financiranja rizičnog kapitala, privatnog ulaganja i stvaranje javno- privatne strukturne suradnje.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem e-maila: zeljana.barisic@raza.hr ili telefonom na broj +385 1 3667 147. Više o projektu saznajte na http://www.med-ecofunding.eu/.

Vijesti iz svijeta energetike, obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti i zaštite okoliša pratite na portalu www.croenergo.eu

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije