Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUSINESS

Matija Kovačec: Za nas zeleno gospodarstvo znači gospodarski rast i prosperitet

croenergo
croenergo.eu
19.12.2014.
u 09:32

U okviru projekta ECOFUNDING, redakcija portala croenergo.eu razgovarala je s poduzetnicima čiji su poslovni pothvati evaluirani u okviru toga projekta te je tako realizirala 9 uspješnih poslovnih priča s naglaskom za zeleno gospodarstvo...

Tvrtka Conversus d.o.o. osnovana je 2012. godine s ciljem da "ponudimo tržištu visoko kvalitetne proizvode i tehnologije obnovljivih izvora energije i energetski učinkovitih proizvoda. Rast potrebe za energijom će pratiti i rast potrebe za čistom energijom, ljudima će postajati sve važnije od kuda ta energija dolazi i na koji način je dobivena. Veliku prednost će dobivati energija dobivena iz obnovljivih izvora, što će ujedno podizati kvalitetu života cijele zajednice.", ističe Matija Kovačec iz tvrtke Conversus d.o.o..

Matija Kovačec (dolje).jpg

"Naša misija je pružiti i omogućiti dostupnu tehnologiju u svim segmentima svakodnevnice, bilo to na poslu, kod kuće, u prometu ili industriji. Ponosni smo što već sada možemo ponuditi mnogobrojna rješenja i proizvode koji u velikoj mjeri omogućuju smanjenu ovisnost i potrošnju fosilnih goriva. Naš cilj je energetska neovisnost za svakoga i svugdje. Bili to industrijski pogoni, kućanstvo i stanovanje, komunalni sustavi, sportski tereni, infrastruktura, brodogradnja ili telekomunikacije. Uz razvoj tržišta i tehnologije spremni smo konstantno razvijati naše poduzeće i zaposlenike te pružiti najbolje dostupno danas.", dodaje Kovačec.

"Zeleno gospodarstvo znači gospodarski rast i prosperitet u budućnosti za cijelu zajednicu globalno. Prirodni kapital je ograničen, a o njemu uvelike ovisimo, korištenjem neobnovljivih izvora energije, samo si smanjujemo mogućnosti za kvalitetan život. Trudimo se stvoriti veću vrijednost koristeći manje količine resursa, time smanjujemo operativne troškove i utjecaj na okoliš.", objašnjava Kovačec.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije