Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUSINESS

ECOFUNDING: Održan treći sastanak projektnog konzorcija u Hrvatskoj

ECOFUNDING
Foto: croenergo.eu
04.07.2014.
u 10:35

U sklopu projekta ECOFUNDING Razvojna agencija Zagreb je u koordinaciji s vodećim partnerom Council of Chambers of Commerce of the Valencia Region, CCCV organizirala treći sastanak upravljačkog i tehničkog odbora koji se održao od 26. do 27. lipnja 2014.

Tijekom sastanka, partneri su podjeliti iskustva vezano uz pokretanje savjetodavne usluge ECOLAB koja malim i srednjim poduzetnicima nudi informacije vezane uz mogućnosti zelenog financiranja, te im pomaže da razviju svoj poslovni ili financijski plan. Na sastanku je također dogovorena i metodologija B2B sastanka putem kojih će se omogućiti direktan kontak između poduzetnika i investitora.

Foto: croenergo.eu

U sklopu sastanka Razvojna agencija Zagreb je organizirala prezentaciju svojih članova pod nazivom: Kreativna "zelena" rješenja iz Tehnološkog parka Zagreb. Tom prigodom su se međunarodnim partnerima prestavile tvrtke Matuna, Citus, Byte Lab i Bioinventa.

Vijesti iz svijeta energetike, obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti i zaštite okoliša pratite na portalu www.croenergo.eu

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije