Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebna ponuda

Zimsko kuhano vino predstavilo dva nova okusa

kuhano vino
Foto: Promo
1/7
13.02.2017.
u 10:30

U odličnoj atmosferi i uz pokoju pahulju snijega na terasi Swanky Monkey Gardena, Zimsko kuhano vino pozdravilo je zimu na Zimsko kuhano Farewell Winter Partyju. Tvrtka Dobra berba koja stoji iza brenda u kojem se uživalo tijekom hladnih mjeseci predstavila je dva nova okusa koji će se, uz već dobro poznato crno i bijelo Zimsko kuhano vino, moći konzumirati iduće zime.

Priča o posebnoj ponudi kuhanog vina krenula je od želje da se promrzlim gostima u zimskim mjesecima ponudi okrepljujući napitak uz kojeg se neće samo ugrijati nego i uživati u svakom gutljaju. Tako je nastalo Zimsko kuhano vino koje je grijalo Zagrepčane i njihove goste na ovogodišnjem Adventu, a još uvijek se u njemu može uživati u više od 150 barova.

Kvalitetne vinske sorte cabernet sauvignon i chardonnay i pomno odabrani začini ono su što Zimsko kuhano čini posebnim i drugačijim, a upravo pozitivne kritike i odlična sezona potaknuli su enologa Sašu Štulu i suradnike da u ponudu stave dva nova okusa. Tako će se crnom i bijelom Zimskom kuhanom vinu već iduće zime pridružiti dva potpuno nova, no okusom ipak prepoznatljiva kuhana vina.

Mnogi su usprkos vjetru koji je rashladio zagrebačku večer poželjeli prvi kušati nove okuse na terasi Swanky Monkey Gardena, a pozitivne reakcije gostiju i komentari kolega svakako su pomogli u zagrijavanju atmosfere, ali i tima koji je spreman već iduće sezone gostima ponuditi Zimsko kuhano vino koje ne mijenja kvalitetu, osim što postaje još bolje.

Uzvanici su uz nove okuse Zimskog kuhanog vina kušali i ostala vina Dobre berbe, a posebno iznenađenje za nepca bio je 'Gospodin', vrhunski cuvee cabernet sauvignona, shiraza i merlota. Umjesto klasičnog načina posluživanja gosti su imali priliku sami točiti odabir kvalitetnih i vrhunskih vina iz novo predstavljenih vinomata tvrtke Dobra berba.

Ususret Valentinovu i u dobrom društvu podsjetili smo se da #ljubavzapravonegrije, pozdravili zimu i dobro se zagrijali uz selekciju vina Dobre berbe.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije