Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnoštvo talijanskih okusa za svačiji ukus!

Veliki talijanski tjedan u Lidlu

talijanski tjedan u Lidlu
Foto: PR FOTO
1/5
17.10.2016.
u 16:40

Talijanska je kuhinja svakako jedna od najprisutnijih i najomiljenijih u našim kućanstvima. Na glasu kao jednostavna, ali slasna − oplemenjuje svaki obrok istinskim gurmanskim doživljajem. Zato od ponedjeljka, 17.10., uživajte u Velikom talijanskom tjednu u Lidlu i iskoristite bogatu ponudu, od specijaliteta i narezaka, preko slastica i deserata raznih vrsta, pa do glasovitih sireva, kava i pića.

Veliki talijanski tjedan u Lidlu tako vam predstavlja: fine nareske kao što su talijanski pršut, alpska šunka, Milano talijanska salama i talijanska kuhana šunka, zatim neodoljive sireve – Mozzarella od bivoljeg mlijeka, Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Ricotta svježi sir, Provoletta sir u listićima te Scamorza sir. Uživajte i u glasovitoj talijanskoj tjestenini, njokima ili pak odaberite listove za lasagne. 

Očekuju vas i vrsni talijanski deserti kao npr. talijanski sladoled, sladoled sa sokom od limuna sa Sicilije, cantuccini te piškote i mascarpone za savršeni tiramisu. Naravno, uz ove delicije ide i fina espresso kava u zrnu te čaša vina Chianti Classico Riserva ili zavodljivog Amaretta!

Mnoštvo talijanskih okusa za svačiji ukus!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije