Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručnjaci tvrde:

Sjemenke konoplje nisu droga nego visokohranjiva namirnica

konoplja
Arhiva VL
19.03.2011.
u 16:36

Na mnogim tržištima širom svijeta sjemenke konoplje u uobičajenoj su ponudi prehrambenih proizvoda

Australija i Novi Zeland razmatraju ukidanje zabrane hrane proizvedene od sjemenki konoplje jer nema dokaza da je opasna, objavio je dnevnik The Australian navodeći da je takva hrana uobičajeno dostupna na mnogim tržištima širom svijeta. Neki stručnjaci izjavili su kako su sjemenke konoplje vrlo hranjive (navodno sadrže više blagotvornih omega-3 kiselina nego plodovi mora) te da takva hrana nema psihoaktivna svojstva, navodi The Australian.

Više pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bjeda
Bjeda
10:56 31.05.2011.

Kako dođu do svih tih sjemenki? A šo naprave sa svom travom koja naraste? Daju kravama da rade šit pa truju našu mladež?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije