Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u slast!

Nećete vjerovati, ali ovo je ''zdrav recept''. Evo što krije ovaj čokoladni mousse

Čokoladni mousse
Foto: Shutterstock
12.01.2017.
u 08:05

Jednostavan recept sa zdravim sastojcima koji je gotov u trenu

Čokoladni užitak kojeg možete jesti bez grižnje savjesti! Deserti ne trebaju biti zabranjena zona. Portal Slatkisvijet.com objavio je recept za desert s kojim možete zasladiti svoje nepce i od deserta napraviti, nećete vjerovati, zdravi obrok. 

Sastojci: 

- 200 g očišćenog avokada

- 20 g kakaa u prahu ili 70 g tamne čokolade

- 1 žličica kokosova ulja

- 2 žlice meda

- prstohvat soli

- prstohvat stevije

Priprema:

Avokado očistite i stavite u blender zajedno s kakaom, kokosovim uljem, medom i soli. Ako volite slađe deserte, dodajte i malo stevije. Umjesto kakaa u prahu, možete koristiti tamnu čokoladu. Samo je otopite na pari pa dodajte u blender zajedno sa svim ostalim sastojcima. Avokado i sve ostale sastojke miksajte dok ne dobijete kremasti čokoladni namaz. Čokoladni mousse od avokada rashladite i poslužite sa svježim voćem ili orašastim plodovima.

>>VIDEO Ovaj recept za sarme pravi je hit na Youtubeu. Sastojci će vas iznenaditi!

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:45 12.01.2017.

Mljac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije