Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava domaćica

Josipa Pavičić Berardini pripremila je tapase s tartufima posluženim uz prosecco

Josipa Pavičić Bernardini
Foto: Julio Frangen
1/4
10.02.2017.
u 13:28

Desna ruka u kuhinji bio joj je Drago Bošnjak, poznat iz RTL-ova showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj’, a sada chef u Red red wine baru.

Josipa Pavičić Berardini za sve je uzvanike sinoc u Red red wine baru pripremila fine zalogajčiće (tapase) s tartufima i pokazala kako se odlično sljubljuju uz prosecco. Desna ruka u kuhinji bio joj je Drago Bošnjak, poznat iz RTL-ova showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj’, a sada chef u Red red wine baru.

Pjenušavu senzaciju Prosecco Pazo predstavila je Suzana Vajndorfer, zastupnica ovog pića u jugoistočnom dijelu Europe. Prosecco Pazo proizvodi se od grožđa iz gradića Valdobbiadene u sjevernoj Italiji, u pokrajini Treviso. Pije se na zabavama u klubovima i restoranima, prilikom obilježavanja značajnih datuma, na vjenčanjima, u VIP prigodama ili u bilo kojoj manje i više  svečanoj prilici. Pazo prosecco nije samo kvalitetan pjenušac iz najboljih grožđa, nego je jedinstven i po svojoj boci zlatnog sjaja. Ugodan je i za oko i za nepce, u što su se mogli uvjeriti uzvanici na promociji.

Proizvode Natura tartufa promovirala je osobno vlasnica tvrtke Daniela Puh u čemu joj je pomogao suprug Marko također uključen u obiteljski biznis. Tradicija bavljenja tartufarstvom u obitelji Puh, u čijem je vlasništvu tvrtka Natura iz Buzeta, kako smo doznali ovom prigodom, seže u davnu 1932. godinu. Direktorica tvrtke Daniela Puh, četvrta je generacija koja se bavi tartufarskim poslom, a svoje znanje i iskustvo uspješno prenosi i na petu generaciju, 12-godišnju kćer Paolu. Tvrtka Natura osnovana je 1992. godine kada je prva u Hrvatskoj izvezla bijeli tartuf Tuber magnatum pico u SAD-u, a to čini i danas. 

>>Ova pizza stoji čak 14.000 kuna: Nećete vjerovati što je sve među sastojcima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije