Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljene

Ivana Mišerić, Kristina Krepela i Mirna Maras uživale u degustaciji pizze u restoranu Cantina

Cantina proslava
Foto: Tomislav Huha
1/3
29.09.2016.
u 09:29

Televizijska voditeljica Mirna Maras posebno je pohvalila pizzu, talijanski specijalitet koji je odnedavno našao svoje mjesto na Cantininom meniju, kao omiljeno jelo koje ju je oduševilo svojim okusom i sastojcima.

Proslavu otvorenja talijanskog restorana Cantina, u Avenue Mall-u, uveličala su poznata lica domaće scene, Ivana Mišerić, Mirna Maras i Kristina Krepela.

Svečano predstavljanje Food Palace koncepta okupilo je brojne posjetitelje, koji su imali priliku uživati u popularnim pizzama, salatama i tjesteninama te pitkim hrvatskim i talijanskim vinima uz prigodne melodije talijanskih evergreena.

"Food Palace postao je omiljeno mjesto za poslovni ručak ili međuobrok svima koji su u kratkoj pauzi, jer su kvalitetni i ukusni obroci gotovi unutar pet minuta", naglasila je direktorica marketinga, Andreja Galovec Vodopija. 

Televizijska voditeljica Mirna Maras posebno je pohvalila pizzu, talijanski specijalitet koji je odnedavno našao svoje mjesto na Cantininom meniju, kao omiljeno jelo koje ju je oduševilo svojim okusom i sastojcima.

Ni zagrebačka glumica Kristina Krepela nije odoljela ukusnim pizzama i tjesteninama koje su ručno spravljene od kuharskog tima Cantine, a uslužni i nasmiješeni konobari upotpunili su doživljaj domaće atmosfere. 

>>Ako dolazite u restoran s djecom, ovaj meni će vas dobro nasmijati

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije