Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Julius Meinl

Dašak bečke kavane u vašem domu s Inspresso kapsulama u 4 okusa

Julius Meinl
Foto: PR FOTO
1/14
23.09.2016.
u 09:37

Julius Meinl oduvijek je inspirirao slavne književnike i pjesnike te je drugi put odlučio inspirirati svoje vjerne obožavatelje.

Julius Meinl  ambasador je čuvene kulture bečke kavane više od 150 godina.

Zahvaljujući revolucionarnom Inspresso aparatu za kavu te novim Inspresso okusima u jedinstvenim kapsulama, dašak bečke kavane moguće je imati i u svom domu. 

Espresso Crema – bogatog okusa i uravnotežene kiselosti, Ristretto Intenso – snažnog intenzivnog okusa, Lungo Classico – umjerene jačine te blagog intenziteta i kiselosti i Espresso Decaf – bezkofeinska mješavina, novi su okusi.  

Julius Meinl oduvijek je inspirirao slavne književnike i pjesnike te je drugi put odlučio  inspirirati svoje vjerne obožavatelje.

Nakon globalnog eventa ‚Platite kavu stihom‘, po prvi puta je lansirao još jedan globalni event pod nazivom „Meet with a poem“. 

Sa željom da se potaknu svi romantičari u potrazi za bezuvjetnom ljubavlju osmišljena je Julius Meinl online aplikacija uz slogan „Jutarnji spoj uz kavu i stih“. Ideja je da zajedno sa svojim partnerom napišete pjesmu, tako da svatko napiše po jedan stih, nadopunjavajući jedan drugog u stvaranju najljepše ljubavne priče.

Svaki par koji napiše pjesmu, na svjetski dan kave 01.10.2016. sudjeluje u online natječaju i ima mogućnost osvojiti jedan od 30 Julius Meinl Inspresso kapsule coffee starter paketa. 

>>Ljubavna avantura ispisana najromantičnijim stihovima

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije