Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što se događa?

Andrea Andrassy šeta po gradu s četiri neobična prijatelja. Jedan od njih je u - pidžami!

Andrea Andrassy
Foto: PR FOTO
1/5
20.10.2016.
u 12:55

Neobično je društvo tijekom svog obilaska zaustavljalo prolaznike kojima su pritom uručeni i kartončići.

Andrea Andrassy nedavno se u središtu Zagreba pojavila s društvom koje nikako nije moglo proći nezapaženo.

Dok su neki Zagrepčani lagano ispijali svoju jutarnju kavicu, a drugi jurili na posao, poznata hrvatska komičarka i kolumnistica odlučila se za jutarnju šetnju s poprilično neobičnim prijateljima. Dovoljno je reći da je jedan od njih izašao na ulicu u pidžami.

Andreino društvo činili su pospanac u pidžami koji se u polusnu obraćao Zagrepčanima, nabrijana joggerica koja je odlučila zamijeniti nasip trčanjem po centru grada, žena koju su vukla njezina dva razigrana psa i navodno važan hrvatski poslovnjak koji ih je smrtno ozbiljan slijedio pregledavajući mailove na mobitelu.

Neobično je društvo tijekom svog obilaska zaustavljalo prolaznike kojima su pritom uručeni i kartončići. 

Doručak za sve jutarnje tipove

Ubrzo se saznalo o kakvim je kartončićima riječ. Svjetski poznati lanac za posluživanje hrane, McDonald's, okupio je međusobno nespojive tipove ljudi koji su svojom neobičnom pojavom promovirali doručak, a koji će u gradovima diljem Hrvatske zadovoljiti potrebe najrazličitijih tipova ljudi.

brojne prolaznike, ova je neobična skupina ljudi, predvođena Andreom Andrassy, počastila kuponom za doručak u McDonald'su. A gdje su završili Andrea Andrassy i njezina četiri prijatelja? Prolaznici kažu da su posljednji put viđeni kako se svađaju tko će pojesti posljednji komadić slasnog McMuffina.

>>Amerikanci kuhaju hranu za posao - ugrožen 'fast food'

Komentara 1

MA
Majur
14:17 20.10.2016.

Promoviraš McDonald's....vidi se,ugicila si se malo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije