Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže veće plaće

Zbog štrajka diljem Njemačke otkazano više od 600 letova

štrajk
Foto: Sven Hoppe/DPA/Pixsell
1/7
27.03.2014.
u 13:16

Povod štrajku je zahtjev za povišicu od 3,5 posto i sto eura jednokratne isplate za 2,1 milijun državnih i općinskih radnika

Zbog štrajka na najvećem njemačkom aerodromu u Frankfurtu danas je otkazano više od 600 Lufthansinih letova.

Sindikat Ver.di štrajk je počeo u 3.30 sati, a očekuje se da će biti okončan danas u 14.30 sati. Povod štrajku je zahtjev za povišicu plaće od 3,5 posto i sto eura jednokratne isplate za 2,1 milijun državnih i općinskih radnika, piše DW.

Većina otkazanih letova odnosi se na njemačke i europske luke, a unutar Njemačke utjecat će na na zračne luke u Frankfurtu, Münchenu, Kölnu, Düsseldorfu, Hamburgu, Hannoveru i Stuttgartu.

>>Zbog štrajka aerodromskog osoblja Lufthansa otkazala 400 letova

Foto: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije