Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorili vrata

Kakav luksuz! Zavirite u novootvoreni D-Resort Šibenik

d-resort šibenik
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/15
25.07.2015.
u 14:39

D-Resort Šibenik je hotel s luksuznih 69 hotelskih soba i apartmana, tri luksuzne vile uz sav popratni luksuzni sadržaj, vrijedan 45 milijuna eura

D-Resort Šibenik, luksuznih 69 hotelskih soba i apartmana, tri luksuzne vile uz sav popratni luksuzni sadržaj, vrijedan 45 milijuna eura, turski investitori iz Dogus grupe, prezentirali su u subotu prijepodne novinarima u Šibeniku i otvorili vrata gostima.

Luksuzni projekt smješten je na Mandalini, a Šibenik njime postaje europska turistička top destinacija. Radno mjesto ovim projektom dobilo je 150 ljudi. Turski investitori među najjačim su turskim korporacijama i ulažu u niz zemalja i to ne samo u turizam.

- Mi ne ulažemo u destinacije, već ulažemo u lokacije koje pretvaramo u destinacije. U Šibeniku smo pronašli sve, od prekrasne prirode, povijesti, bogate kulture do divnog okoliša – navodi izjavu Husni Akhanq, čelnika turske grupacije Šibenski portal.

Komentara 11

DU
Deleted user
15:20 25.07.2015.

Takvi objekti od Hrvatske uzimaju samo lokaciju. Koliko mi je poznato zapošljavaju svoje ljude, poslužuju svoju hranu i piće, a naši ljudi su eventualno čistaći na vanjskim površinama. I gdje je tu onda naš uspijeh.

Avatar WindFucker
WindFucker
15:53 25.07.2015.

Skromnija i manja izvedba Lonea...

Avatar davcro
davcro
16:57 15.08.2015.

Samo neka grade čim više ovakve objekte, kada lupimo šakom o stol i proglasimo nacionalizaciju da imamo se čime pohvaliti i gdje ugostiti naš hrvatski narod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije