Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novosti s Agrobiz.hr

U poljoprivredi nema radnog vremena

agrobiz
Foto: Thinkstock
20.05.2016.
u 17:32

Protekli vikend Agrobiz je obilježio održavanjem 2. regionalne agrobiznis konferencije "Preko polja do Europe" u sklopu 83. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu

Na konferenciji su, uz ministra Romića i srpsku ministricu Bogosavljević Bošković, sudjelovali predstavnici javnog sektora, vladinih i nevladinih organizacija te predstavnici vodećih domaćih i stranih tvrtki, kao i predstavnici medija.

Promovirale su se mogućnosti i izazovi poljoprivrednog i prehrambenog sektora, a ovo je ujedno bila prilika potencijalnim poslovnim partnerima za suradnju i razmjenu iskustava.

Ovaj tjedan predstavljen je i novi OPG. Vrijedni povrtlar iz Pitomače, Mario Čajkulić, proveo je novinare kroz svoje plastenike s povrćem i ispričao im svoju priču.

„Ponekad u srcu sezone radni dan traje od jutra do mraka što nije teško izdržati jer volimo svoj posao. Najteže je kad se trudiš i onda taj trud ne možeš prodati jer je naše tržište zasićeno proizvodima iz uvoza koji su upitne kakvoće. Pogotovo u vrijeme kad bi se domaći proizvodi itekako trebali nalaziti na našim policama.“ Kaže Mario.

Poljoprivrednicima smo priopćili lijepu vijest da je krenuo i drugi dio isplate poticaja, a blogerica Tanja Pastuović Klaić odabrala je tri prefina recepta za kolače s jagodama.

Posjetite Agrobiz.hr i čitajte dnevno nove vijesti i zanimljivosti. Potražite Agrobiz i na Facebooku i slobodno podijelite svoja razmišljanja o portalu, kao i ideje za sadržaj koji biste voljeli čitati u budućnosti.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije