Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trendovi

Škola za top i srednje menadžere u turizmu

09.05.2012., Sidriste ispred Lokruma, Dubrovnik - Costa Fascinosa, novi brod Coste na svom prvom putovanju. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
27.01.2015.
u 00:23

Organizatori na svakom modulu očekuju desetke polaznika, a razgovara se o mogućnosti da slovenska Agencija Spirit i hrvatsko Ministarstvo turizma djelomično stipendiraju polaznike.

Zahvaljujući internetu turisti mogu sami kreirati svoj odmor, a uz mobilne aplikacije doznati sve što ih zanima i kada su na putovanju. Turističke usluge zapravo se više ne prodaju nego kupuju, kazao je međunarodni stručnjak profesor dr. Luiz Moutinho na predavanju o suvremenim trendovima u menadžmentu turizma u Termama Tuhelj.

Organizator je IEDC-Poslovna škola Bled, koja od ožujku počinje s istoimenim, jednogodišnjim obrazovnim ciklusom.

– Program se sastoji od pet modula, namijenjen je turističkom top i srednjem menadžmentu, održavat će se na Bledu i u Termama Tuhelj, a očekujemo sudionike ponajprije iz Hrvatske i Slovenije, ali i iz regije – kaže Alenka Nedelko, voditeljica korporativnih komunikacija IEDC-Poslovne škole Bled.

– Buduće strategije, marketing, upravljanje poslovanjem i inovacijama, mjerenje organizacijske uspješnosti, virtualne tehnologije, samo su neke od tema, a predavači su iz priznatih poslovnih škola u Britaniji, Australiji, Danskoj i SAD-u... Organizatori na svakom modulu očekuju desetke polaznika, a razgovara se o mogućnosti da slovenska Agencija Spirit i hrvatsko Ministarstvo turizma djelomično stipendiraju polaznike.

Komentara 2

LA
LacoLaco
05:13 27.01.2015.

"Škola za top i srednje menadžere u turizmu" Je li to haubica, kacianer ili top s Navarona? Pa tko je tebi dozvolio pisat u stampi, a pogotovo taj koji ti je odobrio. Pa koji ste vi “a socially maladjusted people”???!!!!

MU
mucek888
11:12 27.01.2015.

Koliko je meni poznato top menadžeri imaju i top plaće. Ako se žele usavršavat neka to rade iz svog novčanika a ne stipendiranjem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije