Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak pada

Procjena BDP-a u trećem tromjesečju ove godine

Boris Lalovac Branko Grčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
24.11.2014.
u 00:05

EK je procijenio da će pad BDP-a iznositi 0,7 posto, a MMF 0,8 posto.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
08:32 24.11.2014.

Kaj drugo reći, nego da na tako impresivnom uspjehu hrvatskog gospodatstva iskreno čestitamo velikim hrvatsim gospodarskim stratezima Grčić dr. Brankecu, Vrdoljak Iveku, Maras Gogi i Jakovina Tići, a da ne zaboravimo i Hajdaš udanog Dončić dr. Sinkea, Dečki, vi ste uzdanica naše svijetle budućnosti. Trebamo vas nositi kao malo vode na dlanu. Dolje sa svima koji misle da nije tako!

Avatar petrolio
petrolio
12:20 24.11.2014.

12 kvartala pada BDP-a za redom? pa to nemaju niti siromašne afričke zemlje! SDP/HNS vlada treba hitno dati ostavke i spasiti nas bankrota pred koji su nas doveli!!!!

Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
12:55 25.11.2014.

Prikazivati stanje u gospodarstvu isključivo kao neuspjeh trenutne Vlade predstavlja bacanje pijeska u oči i svakako ne doprinosi izlasku Hrvatske na pravi put. Trenutna proizvodnja u Hrvatskoj daleko je ispod nivoa koje je imalo gospodarstvo Hrvatske u Jugoslaviji. Trenutni 'uzlet' gospodarstva od 2003. do 2007. temeljio se na gradnji autocesta, trgovačkih centara i stanova, kao i nerealnom rastu plaća i time povećanoj potrošnji uvozne robe, dok se proizvodnja cijelo vrijeme smanjivala i gasila. I nikome to nije smetalo, a sada se ponovno želi vratiti na stare 'staze ponosa i slave'. Taj je model potrošen, jedino što nas može spasiti je proizvodnja. Volio bih kada bi netko iz opozicije priznao stvarno stanje stvari, jer bi to značilo da su svjesni problema. S obzirom da to nisu sposobni učiniti, mislim da ne nude izlaz iz krize, nego povratak na staro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije