Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencija

HR Bussines Arena: Styria će raditi na zapošljavanju mladih

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/4
23.04.2014.
u 22:14

Među većim regionalnim kompanijama svoje mjesto na konferenciji je kao poželjan poslodavac zauzela i Styria Hrvatska

Međunarodna konferencija HR business Arena 2014. o upravljanju organizacijama i ljudskim potencijalima počela je u srijedu u Dubrovniku. Na konferenciji će naredna tri dana sudjelovati više od sto predstavnika većih regionalnih kompanija i stručnjaka iz područja upravljanja ljudskim potencijalima iz 17 zemalja. Ključna tema je 'Novo doba organizacijskog razvoja i upravljanja ljudima'.

Novost ove godine je inicijativu na temu kako smanjiti visoku nezaposlenost među mladima pa je tim  povodom uz okrugli stol potpisana Povelja među 21 regionalnom kompanijom koje su pristale iduće tri godine surađivati i pokušati riješiti ovaj veliki problem u regiji. 

Među većim regionalnim kompanijama svoje mjesto na konferenciji je kao poželjan poslodavac zauzela i Styria Hrvatska. Povelju je za Styriju potpisala Ivana Krajinović, direktorica upravljanja ljudskim potencijalima Styrije Hrvatska i prokuristica tvrtki 24sata, Večernji list i Styria Hrvatska - medijski servisi te predavač na konferenciji. 

Posebno je istaknuta potreba za suradnjom u razmjeni iskustava u rješavanju problema mladih bez radnog iskustva koje je potrebno spremiti za tržište rada i prvo zaposlenje o čemu veliko iskustvo ima Hrvatska Styria.

Uz čelnu osobu tima Hrvatska Styria Ivanu Krajinović u radu konferencije sudjeluju menadžerica proizvoda Marica Jakopović i asistentica u odjelu upravljanja ljudskim potencijalima.

>> Na međunarodnoj konferenciji sudjelovat će više od 100 pravnih osoba iz Hrvatske i inozemstva

Komentara 2

TA
tamanitelj
09:56 24.04.2014.

Niste napisali prilikom slanja CV , kojij stranki moram pripadati ili se učlaniti

DU
Deleted user
07:35 24.04.2014.

A svi koji se drže pravila ne vidim i ne čujem mogu dobiti posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije