Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FESTIVAL U TRILJU

Poslijepodne uživali u hrani, navečer u koncertu Opće opasnosti

Opća opasnost
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/20
27.05.2016.
u 22:36

Na višesatnom koncertu mnogobrojna je publika uglas pjevala hitove

Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova doživio je danas u Trilju svoje peto izdanje. Na poslovnom događanju u zajedničkoj organizaciji Večernjeg lista, Poslovnog dnevnika i 24 sata okupilo se 15-ak poduzetnika i OPG-ova koji su predstavili svoje proizvode.

Vrsni gastronomski stručnjak i lice s malih ekrana Branko Ognjenović u popodnevnim je satima održao kulinarsku radionicu na kojoj su najmlađi imali prilike naučiti više o zdravoj prehrani, dok su navečer svi okupljeni uživali u Svatovskom rižotu pripremljenom prema receptu sa 60 – godišnjom tradicijom.

Triljski je festival uveličan i nastupom Opće opasnosti, jednog od najpopularnijih hrvatskih bendova. Na višesatnom koncertu mnogobrojna je publika uglas pjevala hitove kao što su Jednom kad noć, Nebeski znak  i Treba mi nešto jače od sna te novi singl Za svaku tvoju suzu. Pola tone rocka iz Županje, kako članovi ovog benda vole sami sebe nazivati, još su jednom dali sve od sebe.

>> 'Milijunaš iz Kosnice': 'Ovaj biznis je isplativ, ali se radi već od četiri ujutro'

>> Iskoristite priliku i prijavite se na besplatne poslovne edukacije u Ivancu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije