Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUP i PPDIV

Osnovano Socijalno vijeće za sektor poljoprivrede

goran pajnić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/3
11.11.2016.
u 09:00

Jedan od ciljeva je i praćenje stanja te savjetovanje o pitanjima politike zapošljavanja, trgovinske i industrijske politike.

Predstavnici HUP-ove Udruge prehrambene industrije i poljoprivrede (HUP-UPIIP) i Sindikata poljoprivrede (PPDIV) potpisali su jučer Sporazum o osnivanju Socijalnog vijeća u svrhu zajedničkog lakšeg predlaganja promjene propisa radi povećanja konkurentnosti i prihoda u tom sektoru.

Jedan od ciljeva je i praćenje stanja te savjetovanje o pitanjima politike zapošljavanja, trgovinske i industrijske politike. – Socijalni dijalog na toj razini dobar je primjer konstruktivnog funkcioniranja kakvo priželjkujemo i s Vladom, kao trećim ključnim partnerom – rekao je predsjednik HUP-UPIIP Goran Pajnić.

>> Lijekovi poskupljuju za 400 milijuna kn

Komentara 1

SO
sofisticated
10:16 17.11.2016.

Osnovano Socijalno vjeće za sektor poljoprivrede .Udruživanjem istog sa vjećem za izgubljenim vremenom,i traganjem za rudama dat će pozitivnu sinergiju,koja će se vidjeti već krajem mandata...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije