Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽAVANJE 2016

Održavanje i gospodarenje imovinom čimbenik pouzdanosti i temelj četvrte industrijske revolucije

novinar, tipkanje, pisanje
Thinkstock
21.04.2016.
u 10:04

Hotel Ivan, Solaris Beach Resort, Šibenik, Croatia 16. – 18. svibnja 2016.

Ovogodišnje savjetovanje i izložba naglašavaju važnost održavanja i pouzdanosti u gospodarenju imovinom što bi posebno trebalo zaokup­ljati pažnju liderima i menadžerima održavanja kao i profesionalcima i ekspertima gospodarenja imovinom koji rade u različitim vrstama industrije i sa različitom razinom iskustva.

Cilj trodnevnog programa savjetovanja naglasak je na okupljanju stručnjaka i znanstvenika, te prezentacija studija slučajeva iz prakse poduzeća, a koje također uključuju izložbu proizvođača opreme i maziva, te vanjske specijalističke servise i nezaobilaznu IT podršku.

Naglasak ovogodišnjeg savjetovanja je na “održavanju i pouzdanosti” odnosno “održavanju pouzdanosti”. Ova igra riječi odražava važnost pouzdanosti u svakom pojedinačnom elementu i segmentu gospodarenja fizičkom imovinom u svakom uspješnom poduzeću. U neprestanom isticanju važnosti pouzdanosti prvenstveno mislimo i vežemo pojam pouzdanosti uz opremu, no jednaku važnost u poslovanju svakog poduzeća ima pouzdanost vodoopskrbe i odvodnje kao pouzdanost podmazivanja rotacijske opreme koja je u tehničkom sustavu krucijalna za sprečavanje zastoja i gubitak raspoloživosti sustava.

Izgledno je kako će se nove tehnologije praćenja stanja kao što to su analitička prognoza/prediktiva i industrijski Internet stvari kao dio četvrte industrijske revolucije (Industry 4.0) i bežično praćenje stanja, početi prvenstveno primjenjivati upravo na sustavu podmazivanja.

Više o ovogodišnjem međunarodnom savjetovanju web stranicama Hrvatskog društva održavatelja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije