Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSAO ZA INVALIDE

Novac EU za projekt s velikom porukom

EDUKOSI
Foto: Rajko Polić
1/2
19.10.2014.
u 17:05

Projekt se zove EDUKOSI, koordinator je Hrvoje Grajner, a voditelj Miroslav Poje

Na Agronomskom fakultetu u Zagrebu u tijeku je IPA projekt ''Izobrazba kako priprema za posao u ukrasnoj hortikulturi“ (EDUKOSI). Osim Agronomskog fakulteta, u projektu sudjeluje jedna udruga (UPIM), rehabilitacijski centri i škole. Poruka je značajna i glasna.  

Cilj projekta je izobrazba rehabilitacijskih stručnjaka i ostalih struka koji rade s osobama s invaliditetom u području ukrasne hortikulture, s dugoročnim ciljem lakšeg zapošljavanja osoba s invaliditetom. Izobrazba je usredotočena na predavače, koji bi nakon završenog programa trebali primijeniti takav program i u svojim matičnim institucijama. Koordinator projekta je Hrvoje Grajner, a voditelj Miroslav Poje. Projekt sufinancira Europska unija sredstvima iz Europskog socijalnog fonda s oko 200 tisuća eura.

>> FOTO Invalid u oglasu tražio cipele na poklon, dobio ih nekoliko

>> Hodala je na košarkaškoj lopti, a sada se nada nastupu na Paraolimpijskim igrama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije